• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 15 Mai , 2012

Ocoliş „forevăr”!

Reţeaua de canalizare de la Ocoliş şi-a câştigat celebritatea pentru că aici se „urcă rahatu-n deal”. Nu revenim cu detalii, dar vă spunem că zilele trecute am fost sesizaţi de localnici că se sparge asfaltul turnat nu demult şi că se cheltuie alţi bani: „după ce au terminat lucrările la canalizare, au asfaltat, dar nu au lăsat gurile de canal. Iar acum au venit şi au tăiat tot drumul. Faza caraghioasă a fost că au dat găuri în mai multe locuri pentru că n-au mai ştiut unde-s canalele. Deci, alţi bani! S-au dus pe bâjbâite, pe unde au crezut ei că-i gura de canal. Au săpat şi unde nu-i canal. Au refăcut asfaltul unde au decupat, dar e compromis covorul asfaltic o dată stricat. Au tăiat drumul să ridice mai sus gurile de canal.

Ce să pornească canalizarea? Că încă nu-i gata magistrala de la Satu Nou. Este adevărat în schimb că au lucrat să se tragă curentul pentru pompe şi alte lucruri în acest sens”. Aşa că i-am cerut explicaţii primarului din Groşi, Gicu Lupan: „Dar eu trebuie să ştiu unde-s gurile de canal, nu constructorul? Însă eu spun că a făcut foarte bine, a decupat şi asfaltează la loc. Asfaltul s-a turnat peste gurile de canal pentru că aşa au decis atunci constructorul şi proiectantul pentru că în toamna anului trecut pierdeam finanţarea dacă nu turnam asfaltul. Iar acum, pe cheltuiala constructorului se decupează gurile de canal. Aşa a fost atunci înţelegerea. Dar oamenii aşa spun tot timpul, să mă terfelească! Deja am pornit canalizarea alaltăieri (am vorbit cu el în 10 mai n.red.). Totul este în regulă. Nu v-am anunţat că nu mă laud! Vă dezinformează nu-mai să-şi bată joc de mine! Sunt deja racordate la canalizare peste 100 de gospodării. Pe drumul asfaltat toţi sunt racordaţi”.

Comentariile celorlalți

Adi Pop pe 16.05.2012 la 09:24
Cand va erupe rahatul prin gurile de canal din vale atunci vom sti ca s-a pornit canalizarea in Ocolis. Constructorul ar vedea cu ochii lui cum se decupeaza singura gura de canal, ca doar rahatul face presiune mare. Nici vorba de 100 de gospodarii racordate, iar cei ce doresc racordarea trebuie sa suporte cheltuielile aferente. Multumim Domnule Primar pentru o treaba MARE de RAHAT !!!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.