• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Septembrie , 2012

Noua Republică, în Baia Mare

Recent, în Baia Mare, s-a constituit filiala partidului Noua Republică, condus de Mihai Neamţu. Pe lângă organizaţia judeţeană şi cea din Baia Mare au mai fost puse bazele organizaţiilor locale din majoritatea oraşelor maramureşene.

 

În Baia Mare, Mihai Neamţu a avut o conferinţă de presă urmată de întâlnire-dezbatere. Cel care coordonează organizaţia judeţeană este Călin Herţeg.

„Sunt bucuros să fiu la Baia Mare, într-o filială cum puţine mai sunt în toată ţara. Este o filială articulată, o filială dezvoltată, cu oameni vrednici, pricepuţi. Este de fapt conceptul pe care Noua Republică l-a lansat în toamna anului trecut când a vorbit pentru prima oară, într-un context de dezabuzare şi dezamăgire generalizată. A vorbit despre importanţa atragerii de către partidele politice a oamenilor vrednici. Pentru că vrednicia morală şi integritatea contează enorm, atunci când vrei să câştigi încrederea populaţiei, şi pricepuţi, căci profesionalismul este un lucru esenţial pentru ceea ce înseamnă buna guvernare. Noua Republică, deplânge în contrast şi în oglindă, deplânge faptul că ultimul an şi mai ales în 2012, în România guvernarea este făcută, asumată de către oameni care sunt nevrednici moral şi care sunt nepricepuţi profesional. Niciodată România nu a avut, poate, un guvern mai incompetent, mai lipsit de resursă umană şi de imaginaţie pentru ca România să fie scoasă, totuşi, din această criză economică prelungită şi dintr-o criză politică absolut inutilă.

Sunt la Baia Mare pentru a întâlni nişte oameni care vor face diferenţa. În Baia Mare vor exista din partea Noii Republici trei candidaturi, două pentru deputaţi şi una pentru senator. Aceste candidaturi vor fi prezentate în câteva săptămâni deoarece aceste candidaturi vor face parte din candidatura asumată colectiv de Alianţa de Centru-dreapta, aflată în curs de constituire. Este vorba de o alianţă a partidelor care au luptat pentru sprijinirea statului de drept şi pentru Constituţie, în această vară. Noua Republică se gândeşte să propulseze nişte oameni de afaceri, oameni cu experienţă internaţională, nişte oameni care înţeleg nevoile comunităţii”, a spus Mihai Neamţu. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.