• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 28 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 26 August , 2024

5 august este ziua de naștere a Fecioarei Maria, conform celor revelate de ea în 1984.

Ceea ce s-a întâmplat la Medjugorje pe 5 august 1984, ziua în care Gospa a împlinit 2.000 de ani, poate că nu a fost încă pe deplin înțeles.

A fost un eveniment unic în istoria Medjugorje, deoarece în acea zi Fecioara Maria a fost lăsată de Dumnezeu să dea o binecuvântare specială atât de solemnă încât l-a înlănțuit pe Satana timp de 24 de ore.

Consecința a fost o iluminare extraordinară a conștiințelor pentru mii de oameni care, în mod inexplicabil, s-au simțit îndemnați să se spovedească în Medjugorje. Iată amintirea unuia dintre frații din Medjugorje în această privință:

„Pe 5 august 1984, încă din zori, mii de oameni cereau să se spovedească. Așa că noi, frații din parohie, am sunat la frații vecini pentru a cere ajutor și imediat au venit peste 70 de preoți. Toți locuitorii din Medjugorje, pelerinii și mulți dintre cei veniți de pretutindeni, fără să-și spună un cuvânt, ca și cum ar fi fost mânați de o forță interioară irezistibilă, s-au aliniat pentru spovedanie. Am avut cazuri inexplicabile în care turiști aflați în drum spre mare au simțit o forță irezistibilă care i-a împins aici să se roage și să se spovedească. Au fost cazuri de spovedanie după 10, 20, 35 de ani. Noi, preoții, pe vremea aceea, stăteam pe scaune afară, pe peluza mare din jurul bisericii, iar oamenii se spovedeau în genunchi, pe jos. Ne-am spovedit toată ziua și toată noaptea. Nu experimentasem niciodată așa ceva. Lucrul extraordinar a fost nu numai că toată lumea stătea la coadă pentru spovedanie, ci mai ales că toată lumea plângea și spunea că este gata să se convertească și să-și schimbe viața! Ceva nemaivăzut până atunci! Plângeau pentru păcatele lor, desigur, dar ceea ce le aducea lacrimi în ochi era realizarea iubirii infinite a lui Iisus pentru ei. Lacrimi de iubire și căință adevărată! Lacrimi de bucurie știindu-se atât de iubiți și profund iertați. Și noi, preoții, am plâns, până la punctul în care stolurile noastre erau îmbibate cu lacrimile penitenților care se amestecau cu lacrimile noastre de bucurie, pentru că harul lui Dumnezeu în acea zi a fost extraordinar de tangibil”.

Și apărând în acea seară, Fecioara Maria a spus plângând: „Dragi copii, astăzi sunt fericită, atât de fericită! În viața mea nu am plâns niciodată atât de mult de tristețe cum plâng de bucurie în această seară. Nu uitați, totuși, că mâine Satana va fi din nou liber de lanțurile sale! Așa că continuați să vă rugați și să postiți!”

Dacă, așadar, ne întrebăm ce cadou așteaptă Gospa de la noi pentru ziua ei de naștere, găsim răspunsul în această relatare din 5 august 1984.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.