• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 2 Iulie , 2012

Miss şi Mister „Balul Absolvirii” 2012

UAC Europe a ţinut să marcheze într-un mod festiv absolvirea clasei a VIII-a de către elevii din comună. Astfel, în 16 iunie, a avut loc un Bal al Absolvirii.

 

În 16 iunie, la Căminul din Rus, a fost organizat „Balul Absolvirii 2012”, la care au fost invitaţi să participe toţi elevii claselor a VIII-a din comună, împreună cu diriginţii şi profesorii lor. UACE a asigurat transportul tuturor elevilor şi, împreună cu cadrele didactice, le-a pregătit elevilor un bal pe care să-l păstreze cu drag în amintire şi-n suflet. La ora 16 au început să sosească absolvenţi şi profesori, toţi îmbrăcaţi festiv, ca pentru petrecerea care marchează o etapă importantă a formării lor.

Aproape toţi participanţii s-au înscris la concursul de Mister, în total 11 perechi, care au trebuit să treacă şi să se întreacă prin mai multe probe: parada modei, dans, cultură generală şi aptitudini, probă la care fiecare concurent îşi exersează talentul, fie că e vorba de cântat, de dans, recitat, spus bancuri sau alte aptitudini inedite.

Înainte de debutul concursului, directorul Mariana Manea, profesorii şi reprezentanţii UAC, Iulian Gheorghe şi Corina Mulea le-au urat succes tinerilor la examenele viitoare şi i-au îndemnat să aibă curajul a avea vise înalte şi de a şi le urma, dar, în acelaşi timp, să înveţe să se bucure de anii frumoşi de liceu şi de facultate care vin. 

La final, juriul, format din profesori, a ales premianţii. Pe locul III s-au clasat Cosmin Buteanu şi Mădălina Horincar, pe locul II, Anişoara Trif şi Rareş Păşcan.

Miss şi Mister Dumbrăviţa 2012 au fost desemnaţi Sonia Grigor şi Florin Sălişcan. Toţi premianţii au primit din partea companiei vouchere de cumpărături, astfel încât vor putea să-şi aleagă singuri premiul.

 

Premierea a fost realizată de reprezentantul UACE, Corina Mulea.

 

După concurs, toţi elevii au dansat şi s-au distrat la mini-discoteca organizată de un DJ profesionist.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.