• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 14 Mai , 2013

Memoria Clipei între flori de mină

Cu ocazia sărbătoririi ”Zilei Europei”, la Muzeul de Mineralogie Baia Mare a fost vernisată expoziţia de grup ”Memoria Clipei”, manifestarea ce a fost însoţită şi de un miniconcert de flaut susţinut de elevi ai Liceului de Artă Baia Mare.

 
 
 

Expoziţia MEMORIA CLIPEI va fi deschisă până în 24 iunie, şi este oferită publicului băimărean de către Uniunea Artiştilor Plastici din România, sucursala Maramureş, în parteneriat cu Muzeul de Mineralogie Baia Mare. Sunt prezentate lucrări de pictură ale artiştilor plastici Zsolt Szilagyi, Doina Dascălu, Felician Săteanu, Marinela Căluşeru, lucrări de grafică ale lui Marian Lupu, fotografie semnată de Victor Mihalca şi lucrări de bijuterie realizate de Marinela Căluşeru.

 

Recitalul a fost susţinut de Amalia Blidar, Anamaria Covîza, Camelia Crişan şi Mureşan Beatrice, elevi ai Liceului de Artă Baia Mare, pregătiţi de profesorii îndrumători Raluca Onea, Maria Pocol şi Felix Katoka. Au fost prezentate piese ale compozitorilor Duchene, Faure, Bach şi Jianu.

Expoziţa a avut mare succes, câteva zeci de băimăreni au venit la vernisaj, a fost chiar înghesuială, s-ar putea spune.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.