• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iunie , 2012

Medalion de dascăl

Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a caracteriza un om, un om minunat, un dascăl model, un prieten adevărat, un coleg sincer, un părinte deosebit şi nimic nu este suficient când vorbim despre DOAMNA ÎNVĂŢĂTOARE CORNELIA VALENAS, de la Şcoala cu clasele I- VIII Chechiş, comuna Dumbrăviţa.

 

Draga noastră Nely, iubita noastră colegă, care întotdeauna purta cu ea o cutiuţă sau un secret de care noi colegii ei am profitat îndeajuns, acolo ea păstra un sfat sincer pentru fiecare şi, indiferent de situaţie, se găsea acolo un cuvânt de îmbărbătare, care ne ajuta să păşim mai departe. Uşa casei era mereu deschisă pentru fiecare, şi acolo ne simţeam mereu acasă   şi-i treceam pragul cu mult drag, fiindcă era o casă primitoare, ce emana multă căldură şi energie pozitivă.

Poate că uneori ar fi avut nevoie s-o suplinim puţin, s-o îmbărbătăm, dar ea n-a lăsat niciodată să se vadă sau să se simtă aceasta.

Doamna învăţătoare Cornelia Vălenaş este o enciclopedie şi un stâlp care susţine şcoala de la Chechiş, este mama care-şi apără puii, iar noi am avut marea cinste de a ne număra printre ei şi pentru aceasta mulţumim cuiva…, acolo sus, care ne iubeşte necondiţionat!

Dac-aţi avut sau veţi avea privilegiul să o cunoaşteţi pe DOAMNA ÎNVĂŢĂTOARE CORNELIA VĂLENAŞ, Nely a noastră, înseamnă că aţi cunoscut sau veţi cunoaşte cu adevărat UN OM, UN DASCĂL, UN PRIETEN, UN PĂRINTE pe care noi îl iubim, îl apreciem, îl aplaudăm şi-i mulţumim că avem fericirea să ne numărăm printre colegii, prietenii sau apropiaţii domniei sale!

 
Colegii de la Chechiş, Mariana Manea, Renata Oşan, Dana Mureşan, Maria Delescu, Viorica Graur, Mihaela Şpan, Loredana Hoban, Monica Cozma, Vasile Dancu, Florin Şişeştean, Lidia Tarţa, Maria Ţiplea, Adina Dohi, Adela Koniska.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.