• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 11 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 Mai , 2013

Mă tot mir / Sentinţe Feng Shui

Jiji Becali a cerut întreruperea pedepsei pe motiv că este singurul întreţinător al familiei. Care familie nu are ce să bagă la gură dacă „regele”, „generalul”, „războinicul” lui Cristos nu produce un leu de doi. Chestia asta n-o poate crede nimeni. Numai dacă îi caută prin buzunarele de la sacouri şi de la pantaloni familia găseşte, cu siguranţă, nişte „mărunţiş” uitat acolo, mărunţiş care îi poate face viaţa liniştită pentru o lungă perioadă de timp.

Nici n-a apucat bine Jiji să intre la „sanatoriu” că a şi apărut o tută, mare consultant în Feng Shui şi Coloanele Destinului care a zis că şi Giovani Becali o să aibă mari probleme, din cauză de nu ştiu ce mare parascovenie produsă de influenţa negativă produsă de ciocnirea dintre Şobolan şi Cal. N-am văzut niciodată o asemenea ciocnire, da’ asta nu înseamnă că ea nu poate să existe. Specialista în destine a mai zis că Giovani ar trebui, pentru a contracara influenţele astea negative, să poarte un medalion cu un bou. Tipa asta vede numai chestii care nu se întâmplă niciodată, pentru că bou să care un car cu fân am văzut, da’ un bou care să care un bou nu.

Deloc întâmplător, săptămâna în care Jiji s-a cazat la hotelul cu geamuri fine a fost agitată de proiectul ăla idiot de lege a amnistierii şi graţierii. E drept că proiectul a fost lansat cu scopul de a-l scoate de la răcoare pe Adrian Năstase, da’ dacă nu s-a putut atunci Mădălin Voicu s-a gândit că poate iese de data asta, că şi Jiji merită atâta lucru. E drept că Mădălin ţine cu etnia lui şi că majoritatea ălora de la pârnaie au aceeaşi naţionalitate, da’ parcă e prea mult. Mădălin are şi argumente pentru adoptarea legii ăsteia: cică penitenciarele sunt suprapopulate şi că „închisorii” care nu prezintă un pericol social ridicat şi au dat dovezi temeinice de îndreptare mai merită o şansă.

Sunt curios ce infractor primeşte o pedeapsă de şase ani de închisoare şi nu prezintă niciun fel de pericol social. Asta pe de o parte. Pe de altă parte, nu cred că penitenciarele sunt suprapopulate, ba dimpotrivă, cred că, cu oarecare bunăvoinţă, s-ar mai găsi câteva locuri pentru Givani Becali, George Copos, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi Victor Becali. Că Gică Popescu e băiat bun şi Jean Pădureanu nu cred să mai apuce următoarea sentinţă...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.