Curs valutar
Recomandările Gazetei
Evenimente locale, concerte, teatru, expoziții, filme, cărțiNewsletter
Ultimele comentarii
Mă tot mir / Se cam îndesesc crizele
Ceva mai târziu, prin 1997, pentru că idioţii au uneori talentul de a-i păcăli pe cei din jur că, de fapt, sunt normali, acelaşi Adrian Severin a ajuns ministru de Externe, calitate în care a făcut public faptul că mulţi şefi de ziare şi ziarişti români sunt spioni. Lista pe care comunistoidul zicea că o are rătăcită prin ceva jeb de la gacii lui ministeriali a rămas secretă până în ziua de azi. Mulţi au crezut că Severin a mai tras o băută cu kerosen în combinaţie cu pesticide şi l-au lăsat în pace, după ce, încă în stare de mahmureală, şi-a dat demisia.
În 2011, Adrian Severin a fost unul dintre cei trei europarlamentari (din 60 care au fost contactaţi de jurnalişti de la „The Sunday Times”) care s-a arătat dispus să ia şpagă. Ăilalţi doi au demisionat, dar fostul lector de la „Ștefan Gheorghiu” s-a consolat cu ceva halucinogene şi pastile de Rudotel băute cu hidrocarburi şi ulei ars de motor. Exclus de Grupul Socialiştilor Europeni, exclus din PSD, înjurat de o ţară întreagă, scârnăvia n-a înţeles nimic din ceea ce înseamnă normalitate.
Ultima băută crâncenă cu diluant şi antigel pe care a tras-o scursura asta de Adrian Severin s-a petrecut după ultimele alegeri din România. Ingerarea unor cantităţi nepermis de mari de bromethalin, clorofascinol, warfarină şi detergenţi lichizi l-a făcut pe Severin să afirme că tot ce s-a întâmplat în România în perioada alegerilor a fost o lovitură de stat, organizată de ceva puteri străine şi pusă în practică prin grupări şi forţe fascistoide şi legionaroide. E greu să comentezi afirmaţiile cretinoidului şi nici nu cred că merită. Cazul e fără speranţă. Singura soluţie (nelichidă) ar fi ca statul român să-i confişte banii luaţi şpagă de-a lungul timpului şi să-i angajeze ceva gărzi de corp care să-l ţină departe de orice fel de recipient, pentru că se cam îndesesc crizele.