• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 19 Iunie , 2012

Mă tot mir / Probleme cu scaunele

Afirmaţia săptămânii vine din partea unuia dintre avocaţii lui Bombo, cunoscut şi sub numele de Adrian Năstase. „În prezenţa lui Adrian Năstase te simţi ca în prezenţa lui Antoine de Saint Exupery, despre care se spune că simpla lui prezenţă te obliga să fii mai deştept”, a gângurit respectivul în faţa completului de judecată, încercând să demonstreze că izmenele lui Bombo nu-s pătate, ci aşa-s ele colorate, mai maro, pe ici, pe colo, în punctele esenţiale. Cam câţi bani cere oare purtătorul de robă ca să poată îngurgita cu lopata produsele finale ale meselor lui Bombo, fie ele cât de alese? Sau o face doar aşa, din oareşce înclinaţii dulgheristice, ca să folosesc un limbaj mai apropiat de lemn, crezând că după masa lui Bombo poate beneficia şi el de un scaun, preferabil mai moale?

E bine, totuşi, că nu toţi sunt aşa de obedienţi faţă de foştii şefi. Uite, spre exemplu, deputatul PDL Doru Leşe, s-a zburlit la Mircea Man, cerându-i demisia din funcţia de şef al portocaliilor maramureşeni. „Nu-i de ajuns că a distrus judeţul, a distrus şi partidul”, a ţinut să zică Leşe. Aşa o fi, că prea o zice cu foc Doru, da’ am şi io câteva întrebări. De distrugerea partidului mi se rupe; să-l distrugă, să-l pulverizeze, să-l ducă acasă, să facă ce vor cu el, că-i gheşeftul lor. Cu judeţul e altă problemă, că ăsta nu-i al lor. De aia şi întreb. Man a distrus judeţul acuma, după ce a pierdut alegerile? Că nu-i uşor să distrugi un judeţ aşa, peste noapte, de ciudă că ai pierdut un scaun, chiar dacă nu-i scaunul lui Bombo. Presupun că distrugerea judeţului realizată de Man, dacă Doru Leşe are dreptate, a început cu mai mult timp în urmă. Unde beteşig era Doru Leşe atunci? De ce nu s-a zburlit în timp util, ca să nu ne trezim acuma cu judeţul distrus ca drumul Baia Sprie-Bârsana?

 

Leşe s-a supărat şi pentru că Man a întârziat la şedinţa pe care chiar el a convocat-o, reproşându-i şi faptul că s-a ascuns trei zile după pierderea dezastruoasă a alegerilor. Aici Leşe nu cred că are dreptate. Poate că Man, auzind ce zice avocatul lui Bombo, s-o fi gândit că simpla lui prezenţă l-ar putea obliga pe Leşe să se simtă prost şi a vrut să-l scutească. Ori, pur şi simplu, pierderea scaunului l-a enervat aşa de tare încât s-a izolat ca să nu-l vadă lumea cum muşcă din scaun.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.