• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 29 Octombrie , 2012

Mă tot mir / Orice comentariu e de prisos...

N-avem nicio treabă cu politica, da’ avem mare respect pentru valorile tradiţionale, cum ar fi par de-un examplu familia. Scrisă famiglia, aşa cum o scriu şi o înţeleg băieţii care au inventat Cosa Nostra, Stidda, Camorra, Sacra Corrona Unita, ’Ndrangheta sau pur şi simplu Mafia, care-s şi ei rude cu noi, că nu degeaba a venit Traian al lor la noi ca să ne scoată din piscoşag şi să ne facă popor european, ca să-l poată conduce Traian al nostru. După principiile famigliei.

Aşa se face că famiglia politică română va da naştere unui Parlament familial, năşit cum se cuvine de întregul popor, care se va duce la urne nu să taie, ci să lege cordonul ombilical al viitorului legislativ. Din iubire de familie, mulţi politicieni au stat ei ce au stat şi după o lungă aplecare asupra problemelor stringente cu care se confruntă supuşi lui Traian de acuma, urmaşii lui Traian de demult, au hotărât că numai dacă îşi duc cu ei în Parlament nevestele, fraţii, fiii şi ce alte rubedenii mai au mai putem avea un viitor. Aşa se face că Miron Mitrea a hotărât că nu strică s-o mai ducă o tură prin parlament pe Manuela Mitrea, soţia aferentă, de data asta înscriind-o pe liste la Constanţa, că la Mehedinţi nu mai era sigură treaba. Da’ ce contează? Manuela e performantă şi dacă ar fi senator de Peteritea sau deputat de Haldanul Ilbei. Nu fieful contează, ci ideea de famiglie.

Nevasta lu’ Pandele, primarul ăla cu iz penal, adică Gabriela Vrânceanu Firea, mare televizionistă, candidează în colegiul unde-i bărbat’su primar. Radu Mazăre îl trimite în Parlament pe fratele lui, care-i un mare şi de caracter politician, iar nişte preşedinţi de consilii judeţene au tras sforile pentru a-şi promova copilaşii, bineînţeles talentaţi, inteligenţi şi de grabă voitori a face bine naţiei.Întrebat dacă nu pute a nepotism promovarea fiului său, unul dintre grobienii ăştia ai politicii a răspuns că nu, pentru că există în istoria ţării două exemple celebre şi benefice de promovare pe criterii familiale în funcţii politice, respectiv familia Brătianu şi familia Băsescu. Orice comentariu e de prisos...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.