• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 1 Octombrie , 2012

Mă tot mir / Lipsa unei măsuri

Cu câţiva ani în urmă, cică TVR era în profit. Acuma, TVR are o datorie de 143 de milioane de euro, ceea ce demonstrează, o dată în plus, dacă mai era cazul, binefacerile guvernării băsiste.

S-au găsit destul de repede remedii, că nici ăştia care guvernează acuma nu-s mai breji. O mie de oameni vor fi daţi afară, măsură care, evident, va scădea cheltuielile postului public de televiziune. Un fost director al televiziunii afirma, destul de senin, că omul ştie cum merg lucrurile, că „nu vor pleca amantele, soţiile şi puturoşii”, lucru foarte probabil.

Măsura care mi-a plăcut cel mai mult a fost aceea de închidere a TVR Cultural. Aşa da, aşa mai merge! Că tot nu se uitau mulţi la postul ăsta. Cine-i aia “Aida” şi ce albume a scos ea, la viaţa ei? La ce nunţi imbecile de manelişti a cântat ea, că n-am văzut-o? Poate ea să se compare cu Carmen Şerban? Nu poate! În plus, TVR Cultural avea şi emisiuni din astea, anoste, cu titluri care nu spun nimic. Ce-i aia „Universul Celibidache”? Un fel de magazin cum era pe vremuri „Universul copiilor”? Sau ce? Pe cine interesează universul ăla, că nu-l înţelegem nici măcar pe ăsta în care trăim? Şi ce-i aia „Oul pătrat”? Până şi Guţă ştie că oul nu-i pătrat, că-i aşa, oarecum oval şi alb, chiar dacă-l face o cioară. Mai era şi emisiunea aia, „Tichia de mărgăritar”. Asta nu-i trebuie nici măcar primului chel al ţării. Şi „Filler Caragiale” ce-i? Un fel de filet de morun cu care se îndoapă barosanii? Mai bine aşa, fără TVR Cultural, că tot nu înţelegem nimic.

Ce nu pricep eu şi n-o să pricep niciodată e că lipseşte, totuşi, o măsură. Nimeni nu zice nimic de recuperarea pagubei. Cine a delapidat suma asta colosală sau cine se face vinovat de o aşa de proastă gestionare a fondurilor? Prin ce conducte şi în ce bazine s-au scurs sumele astea? Ca de obicei, se constată prejudiciul, nişte amărâţi sunt daţi afară, curvele specializate în sex oral sunt păstrate, că altfel nişte şefuţi nu pot gândi limpede şi nu pot conduce cu competenţă instituţia, şi gata. Banii au fost şi nu mai sunt, nimeni nu-i vinovat şi, la o adică, ne uităm la Dan Diaconescu, că şi ăsta are o televiziune care, cică, e tot a poporului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.