• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 15 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 30 Aprilie , 2012

Mă tot mir / Iubim trădarea, dar nu-i iubim pe trădători

Cum a dat aerul ăsta de primăvară peste noi, cum au şi început asteniile pentru unii. În cazul pedeliştilor asteniile astea cumplite sunt amplificate de valul dezertărilor din partidul aflat încă puţin timp la putere. Supărare mare, monşer, motiv de aruncat vorbe măreţe despre trădare.

Cele mai utilizate cuvinte în discursurile liderilor pedelişti în ultimele zile au fost „trădare” şi „trădători”.

I-a lovit pe ăştia de la PDL moralitatea în moalele capului mai ceva decât reuşeşte să o facă căldura.

Mircea Toader, liderul deputaţilor PDL, spune că dezertările din PDL sunt trădări şi că trădătorii trebuie puşi la stâlpul infamiei. Chiar aşa? Păi stâlpul infamiei era, prin evul mediu, un fel de par de care erau legaţi infractorii şi bătuţi cu alt par sau biciuiţi, după caz.   

Radu Berceanu a declarat că cei care pleacă de la un partid la altul nu se pot numi decât „trădători”. „Şi trădători care au venit la noi şi trădători care pleacă de la noi”, fără discuţie. Berceanu, analist cu obraz subţire, crede că e vorba doar de un interes personal şi că dacă pleci la alt partid „nu eşti politician, ci un oportunist care ai venit în politică pentru o chestiune personală.” Corect!

Vasile Blaga afirmă că nu este surprins de plecările din PDL şi că oamenii care au plecat sunt nişte trădători care au ales „un loc mai călduţ pentru a fi realeşi”. Corect! Anca Boagiu, vicepreşedinte PDL, zice că trădătorii ascund interese personale, întregul demers al Opoziţiei fiind o goană după putere. Nu aşa e normal? O frază monumentală a scos pe gură Sulfina Barbu: „În general, cine trădează, tot trădător se numeşte.” O aşa subtilitate mai rar!

Elena Udrea zice că cine votează USL, votează trădătorii din PDL, în vreme ce Emil Boc spune că recentele plecări din PDL reprezintă un lucru bun, pentru că partidul se curăţă de oportunişti şi fripturişti. Fii serios, nene Emile, că nu crezi nici matale prostia asta. 

Eu sunt de acord cu ce zic ăştia despre trădare şi trădători, dar nu pricep cum de s-au prins de aceste chestiuni de abia acum. Dragă Stolo nu intră în categoria trădătorilor? L-a biciut cândva Mircea Toader, Berceanu, Blaga, Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, dempreună cu Sulfina Barbu şi n-am aflat noi? E şi el oportunist şi fripturist? Pentru pedelişti întreb, că pentru restul lumii este. Acum două luni, Florentin Gust, deputat PSD a fost primit în PDL. Era trădător atunci sau numai acuma, când a anunţat că se întoarce la PSD?

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.