• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 15 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Aprilie , 2012

Ma tot mir / Demnitate, tată, nu glumă!

Băieţii ăştia de la DNA au stricat puţin sărbăutorile lui Borbely Laszlo şi mersul la stropit de doamne şi futiţe. Puteau să lase la el în pace până după Paşte. Răi la suflet băieţile astea romanul. Cum să fie Laszlo vinovat de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere, în formă continuată? Aşa un om cinstit politic nici nu se poate exista, că aşa spus Consiliul Permanent al UDMR.

Nu înţelegem ceva: de ce spus Daniel Morar că s-au făcut presiuni politice în dosarul în care apare numele fostului ministru al Mediului, Laszlo Borbely? Presiuni de la cine? Ăştia de la UDMR nu-s la guvernare? Oare ei să-l fi faultat pe Laszlo? Dacă nu ei, atuncea gaşca lui Băse? Că udemeriştii spus la ei, într-un comunicat de presă în limba română, că procedura asta penală împotriva lui Borbely face parte dintr-o “campanie de denigrare cu substrat politic”, care vrei să trimite pe el de pe scena politică. Ceva partide de buzunar, care mult la el iubeşte nu, o fi făcut treaba asta cu substrat politic.

No, nu-i bai, că UDMR are încredere deplină şi totală în nevinovăţia lui Borbely. Tot aşa, PSD are încredere deplină în nevinovăţia lui Adi Năstase, transparentă ca sticla termopan, PDL are încredere deplină în onestitatea lui Adi Videanu, tare ca bordura, şi PNL crede în cinstea nemăsurată a lui Dinu Patriciu, care nici petrol n-a băut, nici gura nu-i pute a hidrocarburi aromatice.

O fi nevinovat Laszlo, ca şi alţi politicieni. Nu ca şi alţii, şi-a dat demisia, ceea ce-i bine. Poate că era de ajuns dacă pleca şi nu mai dădea şi explicaţii, că mie mi s-a aplecat puţin de la atâta vorbit despre demnitate, şi io încă n-am apucat să bag la maţ mâncăruri grele, că la mine sărbătorile n-au venit ca la Borbely. Ne laşi puţin, Laszlo? Cine mama franţului mai poate asocia în România astea două cuvinte: demnitate şi politician? Chiar dacă jigodia aflată la guvernare e ungur, nu se schimbă lucrurile cu nimic. Au şi ungurii jigodiile lor, nu numai ţiganii de români se bucură de “avantajul” ăsta. Io-s aşa de convins de nevinovăţia lui Borbely ca de miracolul Învierii, cu toate că o spovedanie la pastorul Tokes nu i-ar strica. Chiar dacă ălalalt Laszlo nu spovedeşte...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.