• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 15 August , 2012

Mă tot mir / Frecţie cu Carmol

De prin 2009, nunta Elenei Băsescu cu individul ăla cu nume de boală venerică era dată ca sigură. Da’ ce-i sigur în lumea asta? Nici măcar în anunţurile astea maritale nu mai poţi avea încredere. De data asta, însă, nunta Ebei cu Syda se pare că va avea loc. La începutul lunii septembrie. Si se va face cu ştaif, cu verighete luate de la Paris, două rochii de mireasă, petrecere la Palatul Stirbey şi invitaţi cu portmoneul gros. Să le fie de bine şi de sănătate, că asta mică a prezidentului nu are nici o vină, în afară de faptul că ne reprezintă, cică, la Bruxelles, în condiţiile în care nu ştie să vorbeşte. Nici băiatul ăla, viitor mire, nu-i tare vinovat, în afară de faptul că s-a găsit să accepte postul de secretar economic la Ambasada din Paris, în vremea în care Videanu era ministrul Economiei. Nu contează că Syda ăsta era corigent la matematici în liceu, are alte calităţuri care-l recomandă. Stie, spre exemplu, atâta matematică încât să poată număra corect banii care-i primeşte de la tat’su, fost mare şef la FPS.

Căsătoriile au doza lor de spectacol, da’ nu pot egala divorţurile. Iată că Bahmuţeanca şi Prigoană divorţează a patra oară, ceea ce înseamnă că până acuma s-au căsătorit deja de patru ori şi au divorţat de trei. Nici autorii de scenarii de telenovele nu s-au putut gândi că aşa o mare prostie e posibilă. Să te căsătoreşti cu fosta şi viitoarea ta nevastă (nu se ştie de câte ori) trebuie să recunoaşteţi că e o performanţă greu de egalat.

E bine că există indivizi şi individe de tipul ăsta, că ne mai trece vara cu o bârfă mică. Oricât de greţoşi ar fi, parcă sunt de preferat celor de pe scena politică. Care divorţează şi ei, după ce s-au căsătorit politic. După o foarte scurtă perioadă de coabitare, între ăştia de la USL s-a băgat dracu’ mai ceva ca între Bahmuţeanca şi Prigoană. Si ziceai că se iubeşte mai ceva decât Eba cu Syda. Ioan Rus a fost primul care a deschis sesiunea de vară a divorţurilor în USL, da’ asta e mai subţire. Marea sesiune în care o să se divorţează, cum ar spune Ludescher, uselişti va începe în toamnă. După alegerile generale, începe marele bal. Declaraţiile de iubire de acuma nu valorează nimic. E ca şi cum ţi-ai face frecţie cu Carmol la piciorul de lemn al lui Prigoană când, de fapt, tu ai Syda...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.