• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Septembrie , 2012

Mă tot mir / Dubla măsură

O mare nenorocire s-a abătut asupra Partidului Democrat Liberal: Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din PDL şi din grupul parlamentar democrat liberal. După aşa un cutremur, de o magnitudine imposibil de măsurat, nu cred să-şi mai revină partidul condus (cică) de Blaga.

Bleaga care şi-a dat demisia s-a plâns că partidul din care a demisionat a devenit un partid al dublei măsuri. Mai exact, tuta sugerează că n-a beneficiat de o protecţie corespunzătoare din partea partidului. În vreme ce DNA-ul o cercetează pentru corupţie şi dispariţia a doar 640.000 de euro, alte personaje pedeliste, care au furat de zeci de ori mai mult, n-au avut de dat cu subsemnatul, nu sunt cercetate şi s-au şi îmbogăţit mai mult decât a făcut-o ea, ceea ce, trebuie să recunoaştem, nu e corect.

De fapt, cucoana asta penală s-a ofuscat că partidul nu o mai vrea în Parlament, având un alt candidat în colegiul de unde vine ea. Dintr-o dată, partidul nu a mai fost bun, uitând că acelaşi partid a dus-o până în funcţia de ministru, funcţie care i-a dat posibilitatea de a fi cercetată astăzi pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, fals intelectual în legătură cu fapte de corupţie în formă continuată, participaţie improprie la infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic, săvârşită prin încălcarea măsurilor de securitate şi participaţie improprie la săvârşirea de a modifica, şterge sau deteriora date informatice, fără drept.

Cum să nu fie supărată Ridzi că partidul nu-i acoperă infracţiunile, în vreme ce Videanu, Udrea, Anastase şi câţi alţii se bucură, în continuare, netulburaţi de nimeni, de averile fabuloase obţinute prin aceleaşi metode?

În vremea asta, pe la televiziuni se plimbă tot felul de guşaţi, lideri ai tuturor partidelor, care anunţă sforăitor cum vor face curăţenie în Parlament, cum nu vor accepta ei candidaturile unor personaje dubioase, cum o să introducă criterii de moralitate pentru a accepta candidaturile celor dornici de accedere în Parlament şi merele de aur. Mai ales treaba asta cu moralitatea m-a dat peste cap. Pentru toate partidele asta ar fi sinucidere curată. Or fi ăştia dobitoci, dar nu în aşa mare măsură. Oricum, vorba tutei Ridzi, pentru ei funcţionează dubla măsură. 

Comentariile celorlalți

Nazim pe 30.10.2012 la 18:54
Si uite asa au ajuns la criteriile de ietngritate ale Monicai Macovei, dar nu vor sa recunoasca. Acum Pasat si Ridzi trebuie sa demisioneze ca sa spele rusinea colegilor de partid care au vrut tot timpul sa-i apere?! Nu vi se pare ca oamenii acestia sunt prea agitati ca sa mai gandeasca limpede?

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.