• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 23 Octombrie , 2012

Mă tot mir / Aşa un parlament curat...

În sfârşit şi-au lansat şi useliştii candidaţii care, la următoarele alegeri, au misiunea de a-i zdrobi electoral pe candidaţii pedelişti. Lansarea s-a făcut pe cel mai mare şi mai nou stadion al ţării, ca să intre toţi, că-s mulţi, mai ales că s-a întors şi Mircea Geoană în PSD. Repede s-au grăbit câţiva să catalogheze mitingul ăsta electoral ca fiind unul asemănător cu cele organizate de ministrul propagandei naziste, Goebbels, chiar dacă tipul ăla cu mustăcioară nu mai e de multă vreme printre cei vii.

Nu-i destul că useliştii îs mulţi, dar se mai şi înmulţesc. Crin Antonescu tocmai a anunţat că e de acord ca Gigi Becali să candideze sub sigla USL. Şi pentru că, dacă Becali îşi doreşte aşa de mult o astfel de candidatură, e nevoie de o reglementare juridică a situaţiei, s-ar putea să-l vedem pe magnatul din Pipera că se vopseşte liberal, lucru greu dacă nu imposibil de intuit înainte cu ceva vreme.

Una peste alta, noii candidaţi, dintre care mulţi sunt vechi, nu sunt chiar aşa de nepătaţi cum se trâmbiţase că vor fi. Toate partidele anunţaseră că vor renunţa la personajele care s-au îmbogăţit din afaceri cu statul sau care sunt cercetate pentru trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

În fruntea celor preacuraţi se găseşte chiar primul ministru, Victor Ponta, a cărui familie are ceva afaceri bănoase cu statul român, dar se pare că asta nu se pune. Vasile Blaga, Gyorgy Frunda, Florin Constantinescu, Relu Fenechiu, Verestoy Attila, Mihaela Popa şi Ilie Sârbu au cam acelaşi tip de problemă, dacă se poate numi problemă ceva ce nu-i încurcă deloc. Miron Mitrea este cercetat pentru luare de mită şi instigare la fals, dar nici asta nu contează. Monica Iacob Ridzi, tipa aia acuzată de abuz în serviciu, fals intelectual şi infracţiuni informatice, candidează din partea PP-DD, că alţii n-o mai vor pe la ei prin partid şi Diaconescu e dispus să adune toate gunoaiele. Diferite alte probleme cu legea au şi alţi candidaţi nu mai puţin celebri: Tudor Chiuariu, Şerban Mihăilescu, Mircea Geoană, Dan Voiculescu, Gigi Becali, Oana Niculescu Mizil şi Ecaterina Andronescu. Aşa un parlament curat cum o să avem de la sfârşitul anului ăsta nu cred să mai fi avut...

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.