• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 13 Noiembrie , 2023

Liviu Bechiș: trebuie să aducem normalitatea în România

În urmă cu câteva zile, au fost lansate filialele Partidului Republican din Argeș și Dolj în prezența sutelor de susținători. Președintele partidului, Marian Cucsa, i-a felicitat pe republicanii din cele două județe.

 

Sunt convins că, împreună cu milioanele de români care își doresc schimbarea, anul viitor vom reuși să trimitem acasă pe toți cei care au distrus România timp de 33 ani!”, a spus liderul Partidului Republican.

 

La evenimentul de lansare din Dolj a fost prezent și George Simion, președintele AUR, sub cupola căreia se află și Partidul Republican. Simion a fost primit cu multă simpatie. În perioada următoare, vor urma și alte inaugurări de filiale. În curând, vor fi organizații județene ale Partidului Republican în toată țara.

 

„Suntem bucuroși că  ne dezvoltăm frumos și puternic, în  toată țara. Este nevoie de Partidul  Republican – Alianța AUR pentru a salva ce se mai poate. România trebuie salvată din mâinile inconștienților care conduc acum țara.

 

În urma protestelor, mai ales ale AUR, guvernul a renunțat la limitarea plăților cash. Dar rămâne problema taxelor și impozitelor tot mai mari și greu de plătit. Noi, cei din nord suntem parcă bătuți de  soartă. În județul în care s-a scos o bună parte din aurul României. Minerii care mai sunt și pensionarii trebuie din nou să își limiteze cheltuielile, deoarece urmează vremuri grele. Vor fi probleme și la  pensiile ortacilor, din câte se spune de către foști lideri din minerit, dar și cetățenii obișnuiți, cei care nu au acces la putere, urmează să își limiteze cheltuielile cu mâncarea, medicamentele și tot ce trebuie pentru un trai mai decent.

 

Este nevoie de o nouă abordare, de o nouă politică, politica celor mulți, nu a îmbuibaților și a celor  care umblă cu avioane VIP sau a celor care nu mai știu unde să își petreacă concediile anuale. Este nevoie de  Partidul Republican – Alianța  AUR pentru a aduce speranța în inimile românilor”, a  spus  Liviu Bechiș, președintele republicanilor maramureșeni.

 

Alături de președintele organizației Baia Mare, Vasile Todoca, Liviu Bechiș se ocupă  de organizarea filialei pentru ca alegerile de anul viitor să se desfășoare în condiții cât mai bune.

 

El îi invită pe maramureșeni să vină în organizațiile partidului, organizația de  tineret, organizația femeilor și organizația seniorilor. Doritorii, simpatizanții vor avea în curând toate mijloacele moderne pentru a face pasul spre un partid  care aduce  normalitatea în România.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.