• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Iunie , 2012

LIDL a ales înţelept, Baia Mare

La sfârşitul săptămânii, Lidl a deschis cel de-al treilea magazin în Baia Mare. Investiţia din municipiul de pe Săsar aduce Lidl la cota 141 de magazine în România. Compania Lidl se bucură de succes printre consumatorii băimăreni, deoarece aceste magazine au o altă filozofie comercială, mai apropiată de cumpărători, de nevoile zilnice ale acestora.

 
 

Magazinul nou inaugurat este cel mai mare în Baia Mare şi vine cu o noutate absolută, un raion de panificaţie şi patiserie. Se coc pâine şi diverse produse de patiserie gustoase, proaspete şi ieftine.

La inaugurare au fost prezenţi ziarişti şi autorităţi, iar Georgiana Tugearu, PR manager, a condus prezentarea magazinului.

Aici vor lucra 20 de persoane, magazinul are şi o parcare de peste 70 de locuri şi multe promoţii, ca peste tot unde găsim sigla Lidl.

 

„Punem mare preţ pe prospeţimea produselor noastre. La Lidl nu se vor găsi produse expirate, vechi, necorespunzătoare. Angajaţii care au tricouri verzi sunt cei care se ocupă de aceste aspecte. Legumele şi fructele sunt aduse dimineaţa, produsele de panificaţie se produc „pe loc”, alimentele sunt aduse de la furnizorii noştri tradiţionali, iar produsele non-alimentare sunt de calitate. În fiecare luni şi joi venim cu produse noi. Suntem atenţi la cerinţele clienţilor şi ne dorim ca cei din Baia Mare să aleagă înţelept” - Georgiana Tugearu.

 

În ziua în care a fost deschis magazinul, „toate drumurile au dus la Lidl”. A fost multă lume, iar cumpărătorii au profitat de reducerile practicate de cei de la Lidl pentru ziua inaugurării magazinului.

Lidl a continuat concursul „3 minute de cumpărături”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minim 100 Lei, au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături”. Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute, în urma căreia va pleca acasă cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în acelaşi timp proaspete, de calitate şi la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare ţară în care activează, Lidl propune clienţilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franţa, Germania, Spania şi alte ţări. Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel naţional. Lidl are în prezent mai mult de 3.300 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Noul magazin din Baia Mare se găseşte pe strada Cosmonauţilor nr.2.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.