• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Aprilie , 2012

“Let`s Do It!” revine în Maramureş

Echipa “Let`s Do It, România!”, filiala Maramureş, a demarat o nouă acţiune în care voluntarii tineri şi mai puţin tineri sunt aşteptaţi să facă curăţenie într-o singură zi. Echipa maramureşeană, care în doi ani (2010 şi 2011) a obţinut cele mai bune rezultate din ţară, s-a înnoit, alţi tineri au luat locul celor care au făcut „istorie” în acest gen de acţiuni. Noul lider judeţean este Ciprian Grumaz, iar lângă el sunt 20 de tineri.

 

La Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” a fost lansată acţiunea din acest an, respectiv în 12 mai. Noi lideri judeţeni, dar şi din Bucureşti, doresc ca activitatea care va avea loc să genereze mai multă responsabilitate faţă de mediu. Sunt unele modificări, sunt mai multe proiecte pe care tinerii voluntari doresc să le promoveze. În Baia Mare, ei se adună la Casa de Cultură a Tineretului. Instituţiile băimărene de mediu, primarul Cătălin Cherecheş au fost prezenţi la lansarea proiectului din acest an. Primarul băimărean a promis şi în acest an sprijin pentru tinerii care vor să facă curăţenie într-o singură zi.

 

În 2012, peste 85 de ţări din întreaga lume vor organiza o zi de curăţenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie. România este pe harta mondială – Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care vor mai face curăţenie şi Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, România!” îi invită pe toţi maramureşenii să ia parte la mişcarea internaţională de curăţenie şi să arate că le pasă de ţara lor. După succesul primelor două ediţii din 2010 şi 2011, la care au participat peste 500 000 de voluntari şi care au colectat peste 1 300 000 de saci de deşeuri, este momentul unei noi provocări pentru România, pentru Maramureş.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.