• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Duminică , 21 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Vineri , 14 Septembrie , 2012

La un pas de demitere

Vasile Ştefanca, managerul Spitalului municipal Sighetu Marmaţiei este pe punctul de a fi demis.

Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, întrunit în şedinţă extraordinară la finele săptămânii trecute, a analizat modul de îndeplinire a contractului de management, dar şi a situaţiilor grave create în cadrul Spitalului, în urma căruia au decedat două persoane la secţia de Psihiatrie şi au propus revocarea lui din funcţie.

Decizia se bazează pe o serie de documente ale spitalului, dar şi pe două Note de control redactate de Comisiile constituite în baza dispoziţiei primarului. Ovidiu Gheorghe Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, consideră că: „Hotărârea Consiliului de Administraţie este corectă, ea aflându-se în concordanţă atât cu prevederile Legii nr. 95/2006, actualizată, a reformei în sănătate, cât şi cu deficienţele pe care colectivele de control din cadrul Primăriei, le-au constatat, analizând minuţios activitatea managerială a Domnului dr. Vasile Ştefanca. Cu siguranţă, Hotărârea la care fac referire, este în rezonanţă şi cu necesităţile reale ale populaţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei.

Concetăţenii mei au nevoie de un real acces la actul medical, au nevoie de siguranţa că Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei rămâne la dispoziţia lor, la dispoziţia suferinţelor, care la un moment dat ne aduc pe fiecare la doctor. Îi asigur pe toţi că voi analiza cu maximă răspundere situaţia creaţă la Spital şi voi lua o decizie care să îmi dea siguranţa că acolo lucrurile pot intra în normalitate”.

 

Propunerea Consiliului de Administraţie de a-l demite pe Vasile Ştefanca, managerul Spitalului municipal Sighetu Marmaţiei, se bazează pe o serie de documente ale spitalului, dar şi pe două Note de control redactate de Comisiile constituite în baza dispoziţiei primarului.

Consiliul de Administraţie a analizat modul de îndeplinire a contractului de management, dar şi a situaţiilor grave create în cadrul Spitalului, în urma căruia au decedat două persoane la secţia de Psihiatrie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.