• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 24 Iulie , 2023

Jenant, mișeilor! Teoriile conspirației devin realitate

 În Marea Britanie, elevii de 9-10 ani sunt învățați la școală să se masturbeze și să facă sex anal. Copiilor li se spune că genul este fluid și că se poate întâmpla să te naști într-un „trup greșit”. Ceea ce se întâmplă în Occident este rezultatul promovării unei libertăți sexuale prost înțelese, a hipersexualității și a transsexualității.

În România, însă, când vorbești de acest pericol, ești numit învechit și retrograd. Iată, însă, că un medic spaniol erudit, Emilio Montiano, ne atrage atenția asupra acelorași pericole pe care noi ne facem că nu le vedem. Ca medic și creștin ortodox, medicul spaniol spune că Occidentul e pierdut. E îngrozit că în clinicile spaniole zeci de tineri sub 14 ani așteaptă schimbarea de sex, hormonală sau chirurgicală sau și hormonală, și chirurgicală, pentru că li s-a spus prea des și prea mult că e normal să te consideri altceva decât ești. Și, dacă nu simți că ești nici bărbat, nici femeie, poți fi altceva, orice vrei tu...

De câțiva ani, „educația relațională” este obligatorie în aceste țări. Și inclusiv cărțile de colorat și desenele animate au conotații sexuale și servesc misiunii de a promova sexualitatea în numele incluziunii.

Tot mai multe voci din Occident se ridică și au curajul să spună adevărul: „Împăratul e gol!”. Dar, pentru ei, pare prea târziu. Cei care știu adevărul se tem să-l pronunțe, ceilalți au normalizat anormalul.

Emilio Montiano spune, însă, că noi, românii, și noi, maramureșenii, avem încă o șansă, dacă vom rămâne aproape de Biserică. El crede că, în astfel de vremuri, un Ierarh înțelept și curajos ca Preasfințitul Iustin are o misiune vitală și un rol providențial. Pentru că Biserica este cel mai puternic stâlp al moralității și al dăinuirii noastre. Este busola care nu ne lasă să ne rătăcim.

Ne mai mirăm că este atât de atacată și calomniată?

Ca să dărâmi un pod, oare nu îi dinamitezi întâi stâlpii de susținere?

Să nu fie, vorba părintelui Nicolae DelaRohia.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.