• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 12 Septembrie , 2022

Jenant mișeilor! Ia mai economisiți și voi flăcăi. Huo!

După ce și-a majorat salariul cu vreo 30.000 de euro, pe motiv de inflație, Ursula von der Leyen, cea grabnic ștergătoare de sms-uri compromițătoare, s-a și întors către popor, luân­du-și grimasa serioasă și ne-a anunțat că trebuie să facem economii: „Va fi obligatorie atingerea unei ținte de scădere a consumului și vom lucra cu statele membre pentru a atinge această țintă”. Eu zic că, dacă tot vrea economii, să lucreze în prima fază singură și, din majorarea salariului ei, să plătească dumneaei facturile câtorva amărâți. Ar fi o idee, dacă tot ne plac sloganele cu „împreună”, nu?
La fel și în România. De cum
s-au întors în parlament în noua sesiune, aleșii s-au grăbit să ne anunțe că nu sunt bani. Ca și în poveștile de familie în care unul dintre soți, după ce face cumpărături compulsiv, golind toate cardurile, îl anunță pe celălalt, care cumpără doar alimente, pâine, benzină etc. că trebuie să facă economii.
Sincer, eu m-am săturat de solidaritatea prost înțeleasă de mai marii noștri din țară și UE. Adică, dacă nu sunt bani, nu e pentru că noi cetățenii i-am fi cheltuit. Ci pentru că ei, conducătorii, au luat măsuri proaste și au făcut achiziții inutile de drone, avioane și vaccinuri pe care nu le folosește nimeni. Așa că, dacă tot vă place solidaritatea și „lucratul împreună”, ia faceți voi întâi economie, ca să dați exemplu și, pe urmă, ne gândim dacă facem și noi ce­tățenii! Mă îndoiesc că madam Ursula va sta la 15 grade la iarnă sau că va resimți inflația după ultima majorare de salariu, pe care noi, muritorii de rând, nu o primim. Așa că, ia mai economisiți voi, flăcăi și fete! Hăiii. Huo!!!

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.