• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 Noiembrie , 2022

Jenant mișeilor! Cum ne dăm cu tesla-n cap!

România este o sursă inepuizabilă de uimire. Aștept încă să văd studiile cercetătorilor britanici despre ce-i revoltă și ce-i interesează pe români.
M-am distrat teribil văzând vânzoleala din jurul fake-news-ului legat de vizita lui Elon Musk și Angelina Jolie la Castelul Bran. Dar, și mai mult, comentariile dezamăgite de după și, mai ales, scepticii care cred în continuare că fondatorul Tesla a fost la Castelul lui Dracula și că știrea falsă e de fapt adevărată.... E genul de comportament care ne definește perfect pe noi, românii. Decât să recunoaștem că am greșit, să schimbăm macazul și, eventual, să ne cerem scuze, mai bine continuăm cu refrenul stricat și fals că, deh, pentru noi, românii, cel mai grav e să recu­noști că nu ai avut dreptate.
Cam așa a fost și în pandemia de coronavirus, și de la izbucnirea războiului din Ucraina, și de la începutul crizei energetice... Că de aia vedem în continuare oameni singuri în mașină cu masca pe figură, deși s-au imu­nizat și vaccinat de n ori. De aia mai sunt creduli care nu se spală săptămâni în șir „să moară Putin de ciudă”, de aia suntem un popor care crapă de foame și frig, habar n-are de legile și reglementările care îl afectează direct, mulți nici nu știu cine e președinte, dar toți mor de curiozitate dacă i-a plăcut lui Jolie mâncarea românească și dacă Musk crede că româncele sunt frumoase.
Adevărul e că ne dăm singuri cu tesla-n cap, să nu zic în alte părți ale corpului de care ducem oricum lipsă. Cum, Doamne iartă-mă, să ne ia cineva în serios, când știm doar de bășcălie și cancan? Când avem impresia că scriind un banc pe facebook suntem influenceri, când citind o etichetă de macaroane ne credem intelectuali și urmărind un talk-show ne credem specia­liști? Și, peste toate, călcați pe gât de politicieni, umiliți, sără­ciți și batjocoriți zilnic, suprema dezamăgire este că nu l-am văzut pe Musk...

P.S.. Apropo, vedeți că Musk, Brad Pitt, Joe Biden și Jeff Bezos vin la „Crăciun în Maramureș”! Nu-i ratați!    
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.