• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 7 August , 2023

Ionel Bogdan: Încep înscrierile la UMF Cluj-Napoca, Centrul de Pregătire din Baia Mare.

60 de locuri scoase la concurs pentru asistenți medicali generali
 

Veste bună pentru tinerii maramureșeni care vor să urmeze cursurile universitare de licență, la programul de studiu Asis­tență medi­cală generală, oferite de UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Începând cu 1 septembrie 2023, se dă startul înscrierilor pentru programul de studiu Asistență medicală generală – centrul de pregătire din Baia Mare.
Înscrierile se vor desfășura
online, în perioada 1-17 septembrie 2023, iar examenul de admitere va avea loc în 21 septembrie. În ceea ce privește locurile disponibile, pentru anul universitar 2023-2024, vor fi scoase 60 de locuri la concurs – 30 de locuri la buget și 30 de locuri cu taxă. Pentru mai multe detalii privind înscrierea și organizarea concursului de admitere puteți accesa bit.ly/
admitereBaiaMare.
 
Pregătirea studenților în cadrul noii extensii universitare a UMF Cluj-Napoca în Baia Mare va fi asigurată de cadrele didactice ale Facultății de Medicină, precum și de cadre universitare asociate, pro­fesioniști ai Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”.
Deschiderea acestei filiale a UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca în Baia Mare este rezultat al Acordului de Cooperare între Consiliul
Judeţean Maramureş, Spitalul Ju­de­tean de Urgență „Dr Constantin Opriș” Baia -Mare și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, semnat în 9 mai 2023, de către președin­tele Consiliului Județean Mara­mureș, Ionel Bogdan, împreună cu prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rector al UMF Cluj-Napoca, Alexandru Oros, manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, prof. dr. Șoimița Suciu, decanul Facultății de Medicină, prof. dr. Daniel Mureșan, președintele Senatului UMF Cluj-Napoca.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.