• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Miercuri , 23 Ianuarie , 2013

Întâlnirea parlamentarilor USL Maramureş

Marţi, 15.01.2013, la Prefectura Maramureş, a avut loc întâlnirea parlamentarilor USL din Maramureş pentru a stabili, propune şi susţine proiecte comune pentru judeţ în acest mandat. În urma acestei întâlniri s-au stabilit, în linii mari, direcţiile de urmat în următoarea perioadă dar şi cele mai importante proiecte de investiţii pentru Maramureş.

 

Parlamentarii judeţului au stabilit ca prioritare urmatoarele proiecte: drumul expres Baia Mare – Vaja; tunelul pe sub Gutâi; centura de ocolire a municipiului Sighetul Marmaţiei; podul peste Tisa (atât rutier cât şi feroviar); podul peste Someş, la Ulmeni; aeroportul Baia Mare; dezvoltarea turistică a Maramureşului.

Senatorul PSD, Sorin Bota a propus colegilor formarea unui front comun pentru cuprinderea în bugetul de stat pe anul acesta, a sumelor necesare în vederea actualizării studiilor de fezabilitate pentru drumul expres Baia Mare – Vaja şi tunel pe sub Gutâi. Se doreşte, de asemenea, invitarea lunară a unui ministru în Maramureş pentru a-i expune punctual, la faţa locului, problemele judeţului, pe fiecare domeniu în parte, şi a obţine din partea acestuia o promisiune fermă de rezolvare a cel putin unei probleme a judeţului. Parlamentarii au mai stabilit ca această întâlnire să se repete lunar, în prima vinere din lună, de la ora 10.00, iar la aceasta să participe şi consilierii judeţeni USL, preşedintele şi vicepreşedinţii CJ, precum şi prefectul judeţului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.