• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 20 Februarie , 2024

Deputatul Florin Alexandru Alexe susține proiectul de lege care prevede măsuri suplimentare pentru diminuarea risipei alimentare.

Am susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege care prevede măsuri suplimentare pentru diminuarea risipei alimentare.

 
 
În primul mandat de parlamentar, am inițiat Legea privind diminuarea risipei alimentare, adoptată în legislatura 2012-2016. În premieră, lansam în România un front împotriva irosirii mâncării. Am avut alături de mine societatea civilă, reprezentanții companiilor care își doreau un cadru legal pentru donarea alimentelor și prietenii din întreaga lume care luptă împotriva risipei alimentare.
 
 
 În actualul mandat de parlamentar, alături de Diana Buzoianu, Bogdan Ivan și Miklós Zoltán, am depus proiectul de lege care reglementează măsurile necesare pentru reformarea cadrului legislativ privind prevenirea și reducerea risipei alimentare. Este un proiect important, care se bucură de sprijinul societății civile.
 
 
Obiectivul noului proiect de lege este înjumătățirea pe cap de locuitor a risipei alimentare până în anul 2030, țintă asumată de țara noastră la nivel internațional.
 
 
Le suntem recunoscători tuturor colegilor care au votat proiectul.
 
 
Împreună, spunem „stop” risipei alimentare! Împreună, spunem „stop” sărăciei!
 
Florin Alexe, deputat PNL Maramureș

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.