• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 17 Februarie , 2015

Final Two la DGASPC Maramureş

DGASPC Maramureş are un director general ieşit din starea de interimat în urma concursului

organizat la Bucureşti sub directa coordonare a lui Dumitru Dumuţa, veşnicul secretar al Consiliului Judeţean Maramureş. Alina Coste Mădăras a confirmat teoria cum că este favorita celor din conducerea administrativă a judeţului.

 
 

La sfârşitul săptămânii trecute, mult aşteptatul concurs pentru funcţia de director general al DGASPC a avut loc la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarului Public din Bucureşti. Au fost înscrişi patru candidaţi, dar s-au prezentat doar doi, respectiv Alina Coste Mădăras şi Florin Puţ, din Sighet. Nu s-au prezentat la concurs Lavinia Orzac şi Dorel Potra, ultimul din afara sistemului DGASPC.

Concursul a avut două etape. La proba scrisă, Alina Coste Mădăras a obţinut 72,4 puncte, iar candidatul din Sighet, 70,5 puncte. Pragul minim de a trece la etapa a doua a fost de 70 de puncte.

Calificaţi amândoi, au susţinut proba interviului în faţa temutei comisii (hi, hi, hi) prezidată de Dumuţa. Ca prin minune, fără tăgadă şi în conformitate cu bârfele ce circulă de mai mult timp, Alina Coste Mădăras a obţinut 81,8 puncte, iar Puţ doar 76,2 puncte.

Astfel, tragedia antică de la DGASPC s-a terminat, era Boitor va intra în hibernare, urmează era bătutului din picior, a orgoliului nemăsurat, a unui fel de matriarhat din care sperăm ca beneficiarii, copiii nimănui şi adulţii cu probleme să fie în centrul atenţiei şi nu la coada listei.

 

Vom continua să monitorizăm activitatea celor din conducerea DGASPC, vom continua să cerem scoaterea dosarelor corupţiei din perioada Boitor. Vom cere lămuriri în cazul celor două fetiţe abuzate sexual, emoţional şi fizic în taberele din Italia. Au trecut cele şase luni de interimat ale lui Alina Coste Mădăras şi nimeni nu a mişcat un deget. Nu s-au organizat conferinţe de presă, nu s-au dat date şi informaţii, în mod real şi cu celeritate, presei din motive care ne scapă.

DGASPC un este o entitate economică privată, ci una bugetară, cea mai mare din judeţ, care se hrăneşte de la generosul sân al statului cu cea mai mare sumă de bani.

 

Îi atenţionăm pe cei care conduc DGASPC Maramureş, în urma concursului sau din umbră, că suntem perseverenţi, că putem aştepta aşa ca cei din Bucureşti (Gala Bute) şi într-un final adevărul va izbuti să iasă la suprafaţă. Desigur, avem la îndemână pixul şi foaia de ziar şi sperăm că la un moment dat, cei în drept a cerceta se vor apleca şi asupra celei mai mari instituţii bugetare din judeţ, acolo unde fetiţele de câţiva ani sunt lăsate la îndemâna obsedaţilor sexuali. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.