• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Decembrie , 2023

Filiala maramureșeană a Partidului Republican – Alianța AUR, pentru Baia Mare, pentru Maramureș

Ultimele zile nebune din politica băimăreană, din administrație, a ridicat nivelul declarațiilor politice la cote înalte. Pe lângă faptele care s-au derulat sub ochii încremeniți ai băimărenilor, ai românilor, fuga primarului, condamnarea, prinderea acestuia în Germania, au început bătăliile pe ciolanul politic, administrativ și financiar. În spațiul public, s-au spus cuvinte grele și, într-un anumit context, s-a vorbit de extremism al celor de la  AUR. Replica republicanilor maramureșeni a fost promptă, ca și a celor de la AUR.

 

„Și-a găsit cine să vorbească. Acești domni ar fi trebuit să vorbească despre nimic.  Nimicul pe care l-au făcut de atâta vreme, de o duc așa de bine băimărenii, maramureșenii. Noi, cei de la Partidul Republican -  Alianța  AUR, deplângem situația în care se află  Baia Mare, Maramureșul. De multă vreme situația este grea pentru cetățenii ce trăiesc cinstit dintr-un salariu modest, mic, mizerabil. Din pensii ca vai de capul lor. Cei mulți, maramureșenii ăștia, au dus județul mai departe. Că cei ce ne conduc nu știu decât să facă pagubă. Se fac studii de fezabilitate peste studii de fezabilitate, nenumărate, dar partea finală nu mai apare. Parcă am fi blestemați. Se tot încep proiecte și nu se mai termină. Anii trec, vin alte mandate, alți «moșieri», alte studii și tot așa. Jenant. Iar cireașa de pe tort vine cu aceste condamnări ce ne fac de mândra minune peste tot în lume.

 

Noi, Partidul Republican, chiar dacă suntem un partid mai mic, dar facem parte din Alianța AUR, polul Suveranist, ne vom lupta pentru mai binele celor mulți. Nu îi uităm pe minerii maramureșeni care au mari temeri că pensiile lor vor avea de suferit odată cu dispariția grupelor de muncă din noua lege a pensiilor.

 

Ne-am mobilizat să răspundem cerințelor cetățenilor. Îi invităm pe maramureșeni, pe băimăreni să vină în filiala nordului a partidului Republican, la seniori, în organizația de tineret și organizația de femei. Suntem responsabili și vrem să aducem pacea socială, financiară, economică în Baia Mare, în Maramureș, în România”, a transmis Liviu Bechiș, președintele filialei Maramureș a Partidului Republican - Alianța AUR.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.