• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Septembrie , 2012

Evenimente aviatice în Maramureş şi lansare de carte inedită

Sâmbătă, 1 septembrie 2012, de la ora 15.00, a avut loc, la Onceşti, un miting aviatic cu participarea a peste 10 aeronave din ţară.

Evenimentul, organizat de Clubul Rotary Sighet, Primăria Onceşti şi Aeroportul Baia Mare, a urmarit promovarea aviaţiei şi a zborurilor de agrement în Maramureş, dar şi conştientizarea faptului că în judeţ ar trebui să se amenajeze câteva aerodromuri cu piste înierbate, care pot constitui un alt motor de promovare turistică pentru Maramureş.

 

Aeronavele participante au venit din Timişoara, Suceava, Oradea, Bistriţa, Târgu Mureş, Cluj. În cadrul evenimentului aviatic, s-a şi o carte scrisă de Mihai Pătraşcu, directorul Aeroportului Baia Mare, intitulată „Oameni, fapte, zboruri”, sub egida editurii Valea Verde din Sighetu Marmaţiei.

 

Duminică, 2 septembrie 2012, aeronavele au zburat în formaţie în frunte cu Dinu Boer, sufletul aviaţiei din Ţara Lăpuşului, spre un alt loc care promovează aviaţia în Maramureş de mai mulţi ani, la Copalnic, unde se sărbătoresc Zilele Copalnicului.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.