• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 20 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 3 Iunie , 2013

Eveniment ATP Exodus! Eleganţă, muzică bună, maşini de clasă

Aşa cum obişnuieşte de mulţi ani, ATP Exodus Baia Mare a organizat lansarea a două modele din seria Mercedes-Benz. Adică două maşini premium, maşini puternice pentru oameni puternici, după cum s-a spus în cuvântul de deschidere. Au fost prezent primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, oaspeţi din administraţia oraşului Satu Mare, oameni de afaceri, şefi de instituţii, prieteni ai ATP Exodus.

A fost invitată să susţină un scurt recital la nai, Oana Lianu, profesor la facultatea din Oradea. 

 
 

Mercedes-Benz Class CLA: dinamic, rebel, inteligent

 

CLA este maşina ce dă naştere unui nou segment. Are cel mai bun coeficient aerodinamic din lume (Cd 0.22), un design ultra-modern de coupé şi sistemul de tracţiune integrală 4MATIC (disponibil opţional). În concordanţă cu poziţionarea sa sportivă, CLA este disponibil cu motorizări turbo puternice, cu puteri de până la 155 kW (211 CP), suspensie sport şi tracţiune integrală 4MATIC.

 

CLA este o maşină cu design iconic pentru lumea auto, dar principala caracteristică a formelor sale o reprezintă atingerea unui nou record mondial pentru coeficientul aerodinamic. O altă caracteristică definitorie pentru noul CLA constă în prezenţa în dotarea standard a numeroaselor sisteme de asistenţă şi siguranţă. Acestea includ COLLISION PREVENTION ASSIST, sistemul de frânare pe bază de radar ce atenţionează şoferul asupra obstacolelor din faţa maşinii la viteze de peste 7km/h şi iniţiază un proces de frânare complet la cea mai mică apăsare a pedalei de frână.

 

Merceds-Benz Clasa E: performanţă, eficienţă şi design

 

Noua generaţie a Clasei E face un progres important în ceea ce priveşte siguranţa, tehnologia şi designul, devenind etalonul segmentului său. Designul îmbunătăţit    într-un stil modern reflectă caracteristici tehnice noi, foarte avansate. Partea frontală are un design total schimbat şi este caracterizată de faruri noi cu toate elementele poziţionate într-o singură unitate. Pentru prima oară în istoria sa, Clasa E este disponibilă cu două finisări diferite pentru partea frontală: cea clasică, tridimensională, cu steaua pe capotă, şi cea sport, cu steaua integrată în grila maşinii. Alături de Limuzină şi T-Modell, Mercedes-Benz a îmbunătăţit considerabil Coupé-ul şi Cabrioletul familiei E.

 

Caracteristicile acestor două modele sunt noile motoare puternice, dar şi eficiente în patru cilindri, BlueDIRECT.

 

Acestea sunt echipate cu un sistem revoluţionar de injecţie şi sisteme de asistenţă inteligente ca parte a conceptului „Mercedes-Benz Intelligent Drive”. Sistemele ce definesc ideologia „Intelligent Drive” permit prevenirea accidentelor cu autoturisme ce se intersectează pe direcţia de mers a maşinii sau cu pietoni. Ele sunt completate pe funcţii precum Active Lance Keeping Assist sau faza lungă permanentă cu sistem anti-orbire.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.