• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 17 Iunie , 2013

Elena Udrea, o prietenă a Băii Mari, nimic mai mult

Cea mai interesantă ştire din zona mondenă a Băii Mari, în ultimele zile, a fost speculaţia lansată de televiziuni naţionale, potrivit căreia, primarul Cătălin Cherecheş ar fi bărbatul pentru care Elena Udrea a divorţat. Ştirea a căzut ca o bombă în municipiul de pe Săsar.

 

Drept urmare, primarul băimărean a fost cea mai căutată persoană din Baia Mare de către ziariştii locului sau cei din presa centrală.

 

Totul a pornit de la faptul că în ziua în care Elena Udrea a făcut public divorţul, sau după o zi, a postat pe pagina de facebook, câteva fotografii de la un eveniment care a avut loc în urmă cu trei săptămâni în Baia Mare. Nişte baluri la care a fost prezent şi primarul băimărean. Cătălin Cherecheş a dansat cu Elena Udrea, a făcut fotografii, i-a oferit flori. De aici speculaţia…

 

Până la urmă, primarul băimărean a răspuns presei la întrebarea care a frământat o ţară întreagă, respectiv dacă e bărbatul pentru care a divorţat Elena Udrea. „Doamna ministru Elena Udrea este o prietenă a oraşului nostru. A făcut pentru Baia Mare foarte multe lucruri, dacă aici se derulează proiecte importante, se datorează şi domniei sale. Faptul că de fiecare dată o găzduim cu prietenie nu înseamnă, nimic mai mult, decât prietenie. Cred că, din respectul pe care îl avem faţă de domnia sa, ar trebui să lăsăm deoparte polemicile, bârfele. Viaţa privată a fiecărui om, indiferent pe ce poziţie se află, trebuie respectată.

Am dansat cu foarte multe doamne şi domnişoare în această viaţă şi acest lucru se va întâmpla şi de acum încolo. Va fi o plăcere pentru mine să invit la dans doamne şi domnişoare, inclusiv pe doamna Elena Udrea. În concluzie, nu este nimic real, doar speculaţii!”, a spus Cătălin Cherecheş.

Comentariile celorlalți

ion pe 02.07.2013 la 16:20
Pai,dece n-ati ales-o deputata de Baia Mare,a trebuit sa prosteasca niste moldoveni in tandrete cu un alt primar de-acolo,care se aude ca divorteaza din cauza ei.Incurcate-s caile Domnului!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.