• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 26 Octombrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 22 Septembrie , 2024

Ședință Festivă a CL Baia Mare în debutul Sărbătorii Castanelor!

 Am avut bucuria de a participa, vineri, la Ședința Festivă a Consiliului Local Baia Mare, eveniment care a marcat începutul celei de-a XXIX-a ediții a mult așteptatei Sărbători a Castanelor. A fost un moment special să fiu alături de reprezentanții administrației locale și de toți cei care au contribuit la această acțiune importantă pentru comunitatea noastră.

În mod special vreau să îl felicit pe prietenul meu, Dancus Ioan Doru, primarul ales al municipiului Baia Mare, pentru inițiativa lăudabilă de a acorda titlul de Cetățean de Onoare al municipiului unor tineri extraordinari: Traian Rareș Tuș, Andrei Cupșa și Antonio Alexandru Savolszki. Aceștia sunt adevărate exemple de excelență și mândrie pentru orașul nostru și am convingerea că vom auzi și mai multe lucruri minunate despre realizările lor, în viitor!
De asemenea a fost o mare plăcere să văd atât de mulți reprezentanți ai orașelor înfrățite, dar și oaspeți de seamă care au ales să ni se alăture la această frumoasă sărbătoare. Atmosfera a fost plină de căldură, iar Baia Mare și-a arătat din nou frumusețea și ospitalitatea.
Felicitări, Baia Mare!
 
Gabriel Zetea - Deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.