• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Sambătă , 26 Octombrie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 21 Octombrie , 2024

Echipa PNL vine în fața maramureșenilor cu profesioniști și cu oameni dedicați dezvoltării județului

Echipa PNL Maramureș a depus peste 30.000 de semnături de susținere a listelor partidului pentru alegerile parlamentare. E un semn de încredere a maramureșenilor în liberalii care vor reprezenta județul în Parlament.

 

PNL Maramureș vine din nou în fața maramureșenilor  cu oameni cu experiență politică, parlamentară, cu oameni care au dovedit deja că sunt implicați și au făcut lucruri bune pentru județul Maramureș.

 

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș și candidat pentru Camera Deputaților: E un moment politic important pentru Maramureș și pentru România, un moment în care votul fiecăruia este important pentru apărarea democrației în țara noastră și pentru a împiedica ca puterea să ajungă din nou în mâinile unui partid-stat.

 

Mulțumesc tuturor susținătorilor care au fost alături de noi și care au semnat pe listele PNL Maramureș, precum și colegilor care s-au implicat pentru strângerea acestora.

 

Avem încredere în maramureșeni și în înțelepciunea lor de a alege ce e mai bun pentru familie, pentru comunitate și pentru țară. ”

 

Mulțumesc tuturor susținătorilor care ne-au acordat semnătura și doresc să mulțumesc celor peste 60.000 de maramureșeni care, la scrutinul electoral din 9 iunie, ne-au acordat votul și încrederea domniilor lor. Pentru că vin din sfera administrativă și am obținut încrederea colegilor de a reprezenta și de a fi reprezentantul colegilor primari pe lista pentru Camera Deputaților - PNL Maramureș având astăzi cel mai mare număr de primari din perioada post-decembristă - fac un apel să ne susțină și de această dată la scrutinul din 24 noiembrie și din 1 și 8 decembrie, ca să putem da președintele României și o guvernare de dreapta”, a declarat Felician Ciceu, primarul comunei Dumbrăvița și candidat pentru Camera Deputaților.

 

Echipa PNL Maramureș a depus astăzi la Biroul Electoral documentele necesare participării la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților.

 

Candidații PNL sunt calificați să reprezinte Maramureșul în Parlament și sunt convins că vor demonstra asta. S-a văzut profesionalismul parlamentarilor PNL Maramureș și în mandatul actual, când partidul a avut cea mai activă, bine pregătită și de succes echipă parlamentară”, a declarat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator în funcție și candidat pentru un nou mandat de senator.

 

 

Bază pagina interior

 

În ultimii patru ani, parlamentarii PNL de Maramureș au dus la bun sfârșit circa 200 de legi, dar și peste 2500 de amendamente.

 

Infrastructură și finanțare locală:

 

-      Susținerea construirii Podului peste Tisa;

-      Obținerea finanțării pentru continuarea lucrărilor la Barajul Runcu;

-      Obținerea finanțării pentru finalizarea Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor.

 

Pensii și protecție socială:

 

- Reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizare, pentru cei care au locuit cel puţin 30 de ani în zone afectate de poluare;

-      TVA 5% pentru lemnele de foc;

-      Diminuarea risipei alimentare, în vederea susținerii cetățenilor vulnerabili și protejării mediului.

 

Sprijin pentru familii și siguranță publică:

 

-      Prioritate pentru femeile gravide și pentru persoanele însoțite de copii mici la casele de marcat și ghișeele publice;

-      Tinerii de peste 16 ani pot călători neînsoțiți în afara țării;

-      Lupta antidrog: pedepse mai mari pentru traficanți, Registrul traficanților de droguri, înființarea a opt centre regionale pentru dependenții de droguri;

-      Prevenirea și combaterea dependenței de jocurile de noroc prin legi corecte și eficiente. 

 

 

Sprijin pentru antreprenori:

 

-      Înființarea Punctelor Gastronomice Locale, prin care susținem activitatea producătorilor locali din Maramureș;

 

-      Instituirea Schemei de certificare voluntară De origine România - D.O.R., pentru susținerea producătorilor locali;

-      Integrarea hidrogenului din surse regenerabile în industrie şi transporturi, pentru atragerea de investiții.

 

Servicii publice:

 

-      Simplificarea eliberării titlurilor de proprietate;

- Susținerea procesului de debirocratizare prin interzicerea instituțiilor publice de a cere cópii de pe acte sau documente emise de statul român.

 

Cultură și patrimoniu: 

 

-      Declararea lui Vasile Lucaciu ,,Erou al Națiunii Române;

-      Reducerea la 5%  a TVA pentru audiobooks, cărți electronice și presa distribuită digital

 

Citat Ionel Bogdan

 

Dezvoltarea Maramureșului și asigurarea unei vieți mai bune pentru maramureșeni prin investiții și noi locuri de muncă au fost temelia muncii mele și a parlamentarilor PNL de Maramureș în cei patru ani de mandat.

 

 

  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.