• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 5 August , 2012

Dragi sigheteni,

 Am mândria şi onoarea de a fi primarul unui municipiu care reprezintă un „punct zero” al democraţiei Româneşti şi, fără exagerare, o adevărată „Piaţă a Universităţii” pentru acest colţ de ţară.

Se spune că, în faţa istoriei, poţi sta drept sau în genunchi, dar niciodată indiferent. Iar sighetenii au ştiut dintotdeauna acest lucru şi, indiferent de provocările sau greutăţile vremii, le-au înfruntat drepţi, cu curaj şi cu convingerea că-şi exercită datoria şi dreptul lor cetăţenesc.

La referendumul organizat duminica trecută, dumneavoastră, cetăţenii acestui municipiu, aţi demonstrat încă o dată că Sighetu Marmaţiei este un oraş european, democratic, clădit pe idealul libertăţii.

Vă mulţumesc tuturor celor care v-aţi prezentat la vot, indiferent de opţiunea exprimată, datorită dumneavoastră municipiul nostru a depăşit media prezenţei la vot pe judeţ. Vă mulţumesc şi celor aţi decis să nu votaţi.

Am însă convingerea că toţi, indiferent de opţiunea politică, avem acelaşi deziderat: întoarcerea la normalitate, o Românie prosperă şi un municipiu pe care să-l lăsăm, cu mândrie, moştenire generaţiilor viitoare.

Iar singura cale prin care le putem construi este aceea despre care vorbea Vintilă Brătianu în urmă cu un secol: „prin noi înşine”.

 

Cu stimă, Ovidiu Nemeş,

Primarul municipiului Sighetu Marmaţiei

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.