• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Iunie , 2012

Dragi locuitori ai oraşului Baia Sprie,

"M-am bucurat de votul şi încrederea dumneavoastră atât în 2008, cât şi acum, în 10 iunie, pentru că numai încrederea poate sta la baza unei relaţii durabile între oameni. Nu v-am promis niciodată lucruri irealizabile, nu v-am minţit, nu v-am amăgit şi sper că nu v-am dezamăgit. Sloganul meu de campanie a fost „Experienţă, continuitate şi siguranţă”. Iar pentru mine, acestea nu sunt simple vorbe goale. Sunt principiile pe baza cărora trebuie întemeiată dezvoltarea şi viitorul oraşului.

 

Cu câteva zile înainte de finalul campaniei, v-am spus atât doar: am încredere în voi. Şi am avut dreptate. Ca întotdeauna, aţi avut înţelepciunea de a discerne adevărul şi buna intenţie.

 

Vă mulţumesc tuturor pentru votul şi încrederea acordată şi vă asigur că nu voi uita nicio clipă jurământul pe care îl voi depune la reinvestirea mea în funcţia de primar al acestui oraş, aducându-mi aminte mereu, că bunăstarea şi prosperitatea dumneavoastră, şi a copiilor dumneavoastră este prioritatea pentru care am jurat în faţa lui Dumnezeu şi a oamenilor".

 

Continuăm împreună!

 

Cu stimă, Dorin Vasile Paşca, primar reales al oraşului Baia Sprie

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.