• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 14 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 5 Iunie , 2012

Dragi locuitori ai comunei Vadu Izei...

În primul rând, vreau să vă mărturisesc, cu sinceritate, că, deşi nu m-am născut în aceste locuri, ci în localitatea învecinată, Onceşti, şi lucrez de mulţi ani în Sighetu Marmaţiei, mă consider un consătean al dumneavoastră.

În tinereţe, la numai 19 ani, am avut onoarea şi norocul să mă alătur acestor oameni harnici şi buni şi de atunci am încercat în permanenţă să fiu asemeni lor.

Nu voi uita niciodată ospitalitatea şi dragostea cu care m-aţi primit şi m-aţi ajutat, de aceea, ceea ce am devenit astăzi se datorează şi dumneavoastră.

Aici, în Vadu Izei, în urmă cu vreo patru decenii, am înţeles şi am învăţat că unitatea şi credinţa pot face imposibilul, posibil.

Acestea sunt şi principiile pe care mă bazez astăzi, când, la solicitarea dumneavoastră, susţinut de toate partidele, mi-am asumat onoarea şi responsabilitatea de a candida la funcţia de primar. Fac acest gest cu convingerea că am o datorie de onoare faţă de dumneavoastră, toţi, locuitorii acestei comune şi că Dumnezeu îmi va da puterea şi înţelepciunea să nu vă dezamăgesc, aşa cum mi-a dat până acum o viaţă împlinită şi m-a ajutat să am o carieră, un statut social şi material şi mai ales, o familie frumoasă. Acum, misiunea mea este de a sluji oamenilor, pentru că aşa îl slujesc pe Dumnezeu.

           Cred că dumneavoastră, oamenii minunaţi ai acestei comune, meritaţi mai mult. Bătrânii noştri merită respect şi condiţii civilizate de viaţă, iar tinerii noştri merită un viitor mai bun.

            Din păcate, deşi Vadu Izei este o comună bogată, situată foarte aproape de Sighetu Marmaţiei, cu un peisaj de vis, cu biserici minunate, cu tradiţii şi cultură apreciate în întreaga Europă, este o localitate subdezvoltată, în care nu avem nici infrastructură, nici clădiri moderne, nici sprijin pentru producătorii şi agenţii economici locali. Cred că a venit vremea ca, împreună, să schimbăm această realitate dureroasă şi să reaşezăm Vadu Izei şi Valea Stejarului acolo unde le-a fost locul dintotdeauna: între fruntaşii Maramureşului Istoric.

Merităm şi putem face această schimbare.

Forţa noastră stă în unitate şi credinţă!

 
Cu stimă,
Petru Vlaşin, prin voia dumneavoastră,

Candidat la funcţia de primar a comunei Vadu Izei

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.