• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Duminică , 5 August , 2012

Dorim încredere în Poşta Română

 Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a transmis în săptămâna dinainte de referendum, prin intermediul Poştei Române, fluturaşi cu mesaj electoral (de chemare a populaţiei la referendum), în mai multe localităţi din colegiu.

Subunitatea Poştală de Distribuire, Oficiul Poştal Târgu Lăpuş, nu    şi-a făcut datoria şi, astfel, materialele preluate de acest oficiu poştal nu au mai ajuns la cetăţeni, conform contractului semnat cu CN Poşta Română. Ca urmare, senatorul s-a adresat organelor abilitate şi conducerii Poştei Române cu privire la cele întâmplate, pentru a-i identifica şi trage la răspundere pe cei care se fac vinovaţi de nerespectarea contractului.

 

„Dorim să aflăm care au fost motivele pentru care materialele noastre nu au fost distribuite în această zonă şi dacă administraţia locală a avut vreo implicare în acest sens. Cu siguranţă, acesta nu este un caz singular şi am dori ca astfel de disfuncţionalităţi să nu se repete, pentru a putea colabora cu încredere şi pe viitor cu Poşta Română”, a declarat senatorul Sorin Bota.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.