• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 16 Iulie , 2012

„Dor Călător” în Italia

Reţeaua internaţională a Festivalului „Sete Sóis Sete Luas” a invitat Primăria oraşului Baia Sprie, ca membru cu drepturi depline, începând cu cea de-a XX-a ediţie a acestui festival, care are loc la Pontedera, regiunea Toscana în Italia.

 

Aşa că Ansamblul Folcloric „Dor Călător” din Baia Sprie ne va reprezenta la acest eveniment internaţional. Festivalul din Italia se desfăşoară în perioada 15 – 18 iulie. Primăria Baia Sprie va fi repreprezentată de Levente Socaci, iar delegaţia va fi formată din 19 persoane. Levente Socaci va avea „mandat de negociere” pentru Festivalul de la Baia Sprie ce va avea loc între 31 august-2 septembrie, unde sunt deja invitaţi din 3 ţări. 

„Suntem pentru prima dată implicaţi alături de peste 30 de oraşe din 11 ţări membre ale acestui Festival. Este pentru prima dată când participăm la acest Festival, şi este şi prima deplasare externă a Ansamblului “Dor Călător”, constituit acum 3 ani. De la formarea ansamblului am evoluat artistic, am luat şi un premiu şi avem în repertoriu 7 suite coregrafice. Coregraful Ansamblului este Ionică Lar. Prin participarea la Festivalul din Italia, se poate spune că Baia Sprie se intregrează într-un spaţiu multicultural”, a declarat Andrei Bărbos, directorul Casei de Cultură Baia Sprie.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.