Curs valutar
Recomandările Gazetei
Evenimente locale, concerte, teatru, expoziții, filme, cărțiNewsletter
Ultimele comentarii
Dialoguri virtuale / Banul dezbrăcat
Întrebare: Se pot afirma câteva idei generalizatoare care ar lămuri aspecte dezvoltate pe parcursul acestui interviu?
Răspuns: Acum este cazul să vorbim despre perspectiva islamizării Americii şi Europei, fiindcă acest aspect este parte din acel mare război pe care elita financiară mondială (E.F.M) a pornit-o pentru a-şi consolida puterea mondială şi a scăpa de unele mari puteri, bineînţeles că sunt şi alte ţări mai mici care le mai fac unele probleme, dar acestea nu pot face faţă acestui tăvălug.
Î.: Vă rugăm să detaliaţi acest subiect?!
R.: Islamizarea este numai o parte a procesului şi poate nici măcar cea mai importantă parte. Pentru ca Statele Unite ale Americii să devină o ţară pe gustul lor, ca de altfel şi Europa, dorinţa este ca acestea să devină un amestec de populaţii, cu o cultură şi religie hibridă, unde va avea loc puţină creştinătate, un pic de hinduism şi unde va domina islamul. Atunci vom observa că toate acestea slujesc ţelului conducerii lumii dintr-un singur centru, unde E.F.M poate să-şi consolideze hegemonia, unde poate să se integreze în acea perioadă milenară, care pentru cei care au mai citit Biblia înseamnă eternitate.
Acea putere mondială, care a pornit cel de-al Treilea Război Mondial, care se desfăşoară în prezent şi despre care ştim aşa de puţin se datorează faptului că în mâna acestora se găseşte media informaţiei publice. În tot ce se serveşte oamenilor se spune că sunt lucruri mai importante decât islamizarea, care ar fi un fenomen subsecvent, neimportant şi se susţine că pe lângă islamizare se întâmplă lucruri mai importante (bătăi, înjurături – în dreptul cărora se pune bip, sex, viaţa intimă a unor VIP-uri siliconate, furturi etc.).
Î.: Care este cauza pentru care confruntarea directă este amânată?
R.: Întrucât E.F.M. mai beneficiază de un mecanism financiar în care statele naţionale actuale, corporaţiile multinaţionale şi indivizi plătesc anual impozite, taxe şi camătă după 152 trilioane de dolari (cifra a fost pusă la dispoziţie de Fondul Monetar Internaţional în acest an).
Î.: Cine este această elită financiară?
R.: Dacă vrem să o definim mai exact: este vorba de o comunitate a cărui sâmbure este formata de câteva dinastii bancare. Aceste dinastii bancare au nume şi se cunosc. Se afirmă că este vorba de aproape 9000 de persoane (să nu ne imaginăm că printre ele ar fi vreun român).