• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Sambătă , 21 Iunie , 2014

Desene pe asfalt, la Dumbrăviţa

De trei ani, curtea „fabricii de avioane” din Dumbrăviţa se transformă într-un mini atelier în aer liber. Circa 200 de copii din comună au dat frâu liber imaginaţiei la cea de-a treia ediţie a proiectului „Desene pe asfalt”.

 
 

„Fabrica de avioane”, rachete, spiderman, case, flori, copii. Nu e vorba despre un desen animat, ci despre o expoziţie în toată regula de desene pe asfalt. Anual, în preajma Zilei Copilului, curtea fabricii UAC Europe din Dumbrăviţa se transformă într-o adevărată „galerie de artă”. Una atipică, e drept, deoarece „artiştii” sunt elevii din clasele primare ale şcolii Dumbrăviţa, iar „pânza” este asfaltul din curtea fabricii.

 

Şi în acest an, pentru al treilea an consecutiv, cei circa 200 de elevi din Dumbrăviţa au „luat cu asalt” curtea fabricii de avioane şi, pentru mai bine de oră, au lăsat imaginaţia să le zboare „spre un viitor mai bun”, cum suna sloganul UAC Europe al acestui proiect.

 

Însoţiţi de doamnele educatoare şi „înarmaţi” cu creta colorată pusă la dispoziţie de organizator, micuţii au umplut asfaltul cu personaje din desene animate, cu portrete, cu reprezentări ale sediului companiei. La final, toţi micuţii au fost recompensaţi cu prăjiturele şi suc, primind totodată promisiunea organizatorilor că acest eveniment va avea loc anual, fiind doar unul dintre multe proiecte de implicare în comunitate derulate de UAC Europe şi Asociaţia NEMUS.

 

Directorul companiei, Iulian Gheorghe a spus, în repetate rânduri, că educaţia şi sprijinirea activităţilor educative, dar şi extracurriculare, se numără printre priorităţile companiei, deoarece, cea mai durabilă investiţie este acea făcută pentru şi în folosul copiilor. 

 

De asemenea, Corina Mulea, PR & Office Manager, a spus că „sesiunea de desene” pe asfalt reprezintă în fiecare an o bucurie, nu doar pentru copii, ci şi pentru angajaţii companiei.

 

Iar Magdalena Tomşa, directorul şcolii Dumbrăviţa a spus că acest eveniment este aşteptat cu mult interes de cei mici şi a devenit deja o tradiţie pentru şcoala pe care o conduce. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.