• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Mai , 2012

Deputatul PSD, Florin Tătaru, a inaugurat sediul biroului său parlamentar în oraşul Şomcuta Mare

În 24 mai, deputatul PSD Florin Tătaru a inaugurat sediul biroului său parlamentar în oraşul Şomcuta Mare. Deschiderea acestui birou al deputatului este modalitatea cea mai eficientă a reprezentării cetăţenilor din acest oraş care a fost unul dintre cele mai vitregite din punct de vedere al investiţiilor, fiind una din localităţile unde au fost desfiinţate mai multe instituţii publice locale. A fost stabilit un program săptămânal de audienţe şi de întâlniri cu cetăţenii, parlamentarul sperând ca biroul să fie şi un centru de întâlniri politice la nivel local.

„Acest oraş merită o mai bună reprezentare în Parlamentul României, Guvernului şi altor instituţii ale statului. Nu este doar localitatea care mi-a adus victoria atunci chiar când alţii n-au putut rezista tentaţiei de a colabora cu fosta putere. Şomcutenii nu au făcut compromis şi pentru aceasta merită un respect deosebit şi un efort de sprijin politic pentru mine. E de ajuns că le-au fost desfiinţate spitalul, judecătoria, iar bani de investiţii nu au primit. De acum trebuie să sprijiniţi. Acasă este pentru mine şi la Şomcuta Mare”, a declarat deputatul PSD.

Deputatul Florin Tătaru s-a aflat şi la festivitatea de lansare a candidatului PSD, Gheorghe Buda, pentru mandatul de primar al oraşului Şomcuta Mare. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a localităţii şi a beneficiat de prezenţa mai multor lideri judeţeni ai PSD.

„Guvernul care a lovit de mai multe ori Şomcuta Mare nu mai este. A fost înlocuit cu un guvern legitim şi care va face bine oamenilor. Politicienii care au ignorat Şomcuta Mare nu vor mai fi. Oraşul are nevoie de un nou primar care să aibă susţinere politică şi iniţiativă, dorinţă de bunăstare pentru cetăţenii pe care îi conduce, un om bun şi cu credinţă. Acest om este Gheorghe Buda, iar PSD îl susţine cu toate forţele pe candidatul nostru. Acest oraş este trebuie câştigat de către Partidul Social Democrat.

În acest oraş, sloganul politic cu care am câştigat anul trecut alegerile, - Învingem! Uniţi suntem puternici - s-a împlinit la cel mai înalt nivel. Aţi fost uniţi şi am câştigat. Acum, trebuie să fim uniţi pentru o nouă victorie, care trebuie să fie eticheta eficienţei voastre politice. Şi vreau să vă spun că aţi demonstrat-o.

Nu accept nimic altceva decât mobilizare exemplară şi victorie. Candidaţii PSD la primărie şi consilierii au susţinere deplină a mea şi a partidului”, a declarat deputatul PSD.

 

Florin Tătaru, deputat PSD

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.