• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 28 Martie , 2022

Deputatul Gabriel Zetea: „VERDE” la licitații pentru companiile românești! Producătorii români TREBUIE SUSȚINUȚI de stat!

Un proiect anunțat anul trecut de liderii PSD în Maramureș a trecut de Camera Deputaților săptămâna trecută. Deputatul PSD, Gabriel Zetea, explică: „Firmele locale au nevoie de ajutorul statului pentru a reînvia patriotismul economic românesc. Acesta a fost și rămâne mesajul meu în calitate de deputat în Parlamentul României. Legea PSD, prin care se instituie criteriul «VERDE LA LICITAȚII», a trecut de Camera Deputaților, cameră decizională în acest sens, iar companiile românești vor avea un avantaj în fața companiilor străine la licitațiile publice ale statului.
Încă din luna aprilie a anului trecut, președintele Camerei Depu­taților, Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită de lucru în Maramureș, a anunțat, în premieră, inițiativa legislativă a PSD care prevede introducerea criteriului verde pentru producătorii autohtoni. Astfel, un întreprinzător român va primi un punctaj suplimentar față de unul străin sau de unul aflat în altă parte a țării care participă la licitație, fiind luat în calcul tocmai acest criteriu verde care se referă la poluarea redusă. Există această recomandare în legislația românească, însă a fost necesar să fie transformată în lege. În viitor, pe lângă criteriile de calitate și preț, va fi introdus în viitoarele licitații și acest criteriu verde, avantajat fiind producătorul cel mai apropiat de beneficiar”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.