• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 25 Septembrie , 2023

Deputatul Florin Alexe: proiect de lege

Un obiectiv foarte important pentru consolidarea unei socie­tăți puternice este acordarea respectului cuvenit în spațiul public femeilor însărcinate și părinților. În acest sens, deputatul PNL Florin Alexe arată că: „am susținut în plenul Camerei Deputaților proiectul de lege prin care se va acorda prioritate adulților însoțiți de copii la casieriile, ghişeele și casele de marcat din cadrul entităţilor publice şi private, pe care l-am inițiat împreună cu Mirela Retegan, fondatoare Gasca Zurli. De asemenea, propunem amenajarea unor locuri de parcare rezervate femeilor însărcinate și persoanelor însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani.

Proiectul de lege s-a bucurat de un sprijin foarte mare în societatea civilă și în mass-media. Printr-o strânsă colaborare între parlamentari și reprezentanții organizațiilor de părinți, putem asigura cadrul legislativ adecvat pentru încurajarea cât mai multor cetățeni să pună bazele unei familii în țara noastră.
Le sunt recunoscător colegilor mei, Mara Calista și Alin Ignat, alături de care am lucrat pentru conceperea propunerii legislative. Le mulțu­mesc tuturor colegilor din Parlament care au con­tribuit la îm­bunătățirea proiectului. Votul de astăzi arată uni­tatea parlamentarilor în pri­vința adoptării legilor necesare României viitorului.
În continuare, vom lua toate măsurile necesare pentru susținerea familiilor aflate la început de drum”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.