• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Vineri , 19 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

Democraţia înseamnă, în primul rând, exercitarea votului

Dragi sigheteni,
 

Prin votul şi încrederea dumneavoastră, în 10 iunie am devenit primarul unui municipiu care şi-a ales ca şi cărămizi ale dezvoltării: libertatea, principiile democratice, responsabilitatea şi implicarea, principii în care cred cu tărie şi de care nu numai Sighetul, ci întreaga ţară are nevoie.

Noi, sighetenii şi maramureşenii, în general, am ştiut întotdeauna să ne apărăm demnitatea, şi nu am rămas niciodată indiferenţi în faţa sorţii ţării şi a viitorului copiilor noştri. Pe 10 iunie aţi ieşit în număr mare la vot, optând pentru schimbare. Vă sunt recunoscător pentru acest lucru şi simt marea responsabilitate pe care o am în faţa dumneavoastră. Ştiţi bine însă că efortul autorităţii locale nu este sufficient pentru a asigura cetăţenilor un trai decent. De aceea, pe 29 iulie, indiferent de opţiunea politică, avem din nou datoria de onoare, datoria civică de a merge la urne. România traversează un moment politic important. USL a făcut efortul pe care l-a promis şi l-a suspendat pe Traian Băsescu.

 

Preşedintele este pus din nou faţă în faţă cu dumneavoastră, românii. Pe 29 iulie puteţi vota pentru normalitate. Cu toţii suntem responsabili de destinul acestei ţări, de viitorul copiilor noştri. 

 

Cu stimă, Ovidiu Nemeş, primarul municipiului Sighetu Marmaţiei

Comentariile celorlalți

buddy pe 26.07.2012 la 19:52
Am aflat adevarul ca sinteti banditi ca USL-ul si de acea nu afisati comentariul meu de mai inainte.Si gazeta de maramures este controlata de banditi.
buddy pe 26.07.2012 la 19:19
Domnule Nemes sinteti un hot ca ceilalti de la USL.Noi am votat deja pe Basescu in 2009 prin care am exprimat datoria de onoare.Banditi astia de la USL,banda din care faceti parte, vrea sa destruga Romania.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.