• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 16 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 18 Septembrie , 2023

Delegație germană, prezentă în Maramureș pentru consolidarea unei colaborări la nivel regional

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a avut anul acesta o vizită de lucru în landul Saschen-Anhalt, Germania, în cadrul căreia s-a realizat un schimb de experiență și inițiative valoroase. Ca urmare a acestei vizite, zilele acestea se află în Maramureș o delegație germană din partea landului Saschen-Anhalt, din care fac parte: Ulrich Thomas, Lars Jörn Zimmer, Dietmar Krause, Andreas Schumann, René Barthel, Tobias Schmidt.
 

În cadrul întâlnirii pe care a avut-o președintele adminis­trației județene, Ionel Bogdan, cu delegația germană, discuțiile
s-au axat pe dezvoltarea unei colaborări active și solide între județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt, prin realizarea de parteneriate în domenii cheie, ce vor sta la baza dezvoltării cooperării din cele două ținuturi: județul Maramureș și landul Saschen-Anhalt.
Delegația germană a avut o întâlnire de lucru și cu Gabriel Ștețco, administratorul public al județului Maramureș, care a expus repre­zentanților landului Saschen-Anhalt proiectele derulate de Consiliul Județean Maramureș pentru a crea un climat atractiv pentru mediul investițional în județ.
 

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.