• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 4 Iunie , 2012

De Ziua Copilului, la Grădiniţa Step by Step Baia Mare, concurs de şah

Amfitrionul concursului este actorul, profesorul Corneliu Uţă, un apropiat al copiilor, care reuşeşte să iniţieze copiii, prin elemente de joc specifice vârstei, în tainele jocului de şah.

Acţiunea de azi a reunit echipajele a opt grădiniţe din oraş, echipe a câte 5 membri, fetiţe şi băieţi. Concursul cuprinde două probe: una teoretică, prin care copiii răspund la întrebări elementare de şah, şi proba eliminatorie. Inedită este proba practică, în care echipele se întrec în rapiditatea şi corectitudinea aşezării pieselor pe tabla de şah.

Copiii s-au integrat rapid în atmosfera de concurs, dând dovadă de spirit de competiţie şi fair- play.

Prestaţia copiilor a fost răsplătită cu cupe personalizate, sponsorizate de Faimar SA.

Acordarea premiilor s-a făcut în moment festiv, cu participarea tuturor echipelor şi a doamnelor educatoare, care au pregătit copiii. S-au acordat premiile I,II III, menţiuni, precum şi premii de popularitate, excelenţă, fair-play şi premiul special, pentru cel mai mic participant.

Organizatorii concursului, prof. Corneliu Uţă, doamnele educatoare Vascan Raluca, Irina Ilieş, Cicioc Elena şi directorul unităţii, Seling Mariana, s-au străduit pentru desfăşurarea concursului în cele mai bune condiţii, copiii fiind răsplătiţi cu o mini petrecere, cu pacheţele cu dulciuri şi aprecierile tuturor celor prezenţi.

Concursul s-a derulat sub semnul acţiunilor organizate cu ocazia zilei copilului, prilej cu care colectivul Grădiniţei “Step by Step” a urat tuturor copiilor un sincer ,, La Mulţi Ani!’’, bucurii şi o copilărie fericită.

 

Mariana Seling, director al Grădiniţei “Step by Step"

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.