• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 9 Aprilie , 2012

Lupul tânăr s-a întors!

Cristian Niculescu-Ţâgârlaş este din nou membru al PNL, respectiv membru al PNL Maramureş. Fiul rătăcitor al liberalilor a avut un moment politic complicat în cursul anului trecut.

El a fost demis din partid deoarece nu a respectat cele hotărâte de conducerea filialei. A fost un scandal în surdină, în urma căruia câţiva lideri liberali au plecat din partid, din Consiliul Local Baia Mare. S-a spus atunci că tinerii liberali care au „călcat consemnul” vor plăti cu o carieră politică ce părea a fi promiţătoare. Dar câte nu s-au spus.

Dacă pentru cei din conducerea partidului situaţia din Maramureş a fost clară, la acel moment, pentru cei din politica locală, pentru cetăţenii oraşului, cei care sunt interesaţi şi de politică, nici acum nu este limpede pentru ce a fost scandalul liberal de anul trecut.

 

Evident că niciunul dintre combatanţi nu a avut dreptate cu privire la destinul politic al celor care au fost excluşi. Unii au trecut la alt partid şi acum sunt în confruntări politice electorale, iar Niculescu-Ţâgârlaş a fost reprimit în partid. Fostul consilier local a condus mulţi ani organizaţia PNL Baia Mare şi a fost ales al băimărenilor în două mandate.

„Lucrurile sunt simple. Preşedintele partidului, Crin Antonescu, a semnat adeziunea mea la PNL şi cu această ocazie am revenit în rândul liberalilor. Sunt din nou membru PNL, cu acte în regulă. Este o revenire la matcă, la partidul la care întotdeauna am ţinut. Am depus o adeziune către conducerea partidului şi ea a fost semnată, validată de preşedinte. Potrivit statutului partidului, poţi fi primit în PNL de către organizaţiile locale, sau în cazuri excepţionale de către preşedintele partidului. Asta este tot. Nu am vorbit cu nimeni din conducerea judeţeană, dar după cinci ani la conducerea organizaţiei din Baia Mare, consider că pot să aduc un real suport organizaţiei locale pentru competiţia politică care va avea loc în iunie şi în toamnă. Voi susţine echipa de conducere care este în momentul de faţă!

Nu discut în acest moment despre ce voi face, dacă voi candida, este prematur. Consider că vor veni momente dificile pentru tot mediul politic şi prin revenirea mea voi aduce un plus de valoare”, a spus Niculescu-Ţâgârlaş. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.