• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Joi , 18 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 27 August , 2012

Cornelia Negruţ, vicepreşedinte la AVAS

Zilele trecute, preşedintele PC Maramureş, Cornelia Negruţ, a fost numită într-o funcţie deosebit de importantă. Vicepreşedinte la AVAS, o instituţie grea şi complicată.

 
 

Numirea s-a făcut la propunerea PC, iar Negruţ revine în zona oficială, după ce în urmă cu ceva ani a fost unul din directorii sistemului vamal românesc. Ea a condus şi Vama Baia Mare şi are experienţă în probleme de această natură. Vestea a venit pe canale oficiale şi a surprins într-o oarecare măsură. Altfel nu, era de aşteptat să primească o funcţie importantă după ce a avut rezultate bune în toate alegerile şi campaniile din ultima vreme. Spirit organizatoric bun, o fire puternică, Cornelia Negruţ este printre puţinii maramureşeni care sunt în funcţii importante, care contează, la nivel naţional. A primit vestea fiind undeva în concediu. Nu a comentat prea mult.

„Nu ştiu decât ce s-a publicat oficial, respectiv numirea. Ştiu că s-a făcut la propunerea PC. Ce să spun? Este o mare onoare, dar şi o mare răspundere. Nu pot comenta nimic până nu văd ce este, cum este, ce găsesc acolo. Îmi doresc să fac faţă acestei provocări, şi voi face, deoarece pot lucra în zone considerate stresante”, a spus Negruţ. Mai jos publică numirea liderul conservator maramureşean.

„În temeiul art. 19 din Legea privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, al art. 8 alin. (1) şi (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind stabilirea unor măsuri de reorganizare a Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Bancare prin comasarea, prin absorbţie cu Autoritatea pentru Privatizare şi Administrarea Participaţiilor Statului, aprobată cu completări prin Legea, cu modificările ulterioare, şi al art. 9 alin. (1) din Hotărârea Guvernului privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului, cu modificările şi completările ulterioare, primul-ministru emite prezenta decizie.

La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Cornelia Negruţ se numeşte în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului”, se arată în actele oficiale emise de guvern.

Comentariile celorlalți

Hoban pe 14.09.2012 la 15:40
Felicitări

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.