• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Marţi , 13 August 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Marţi , 13 Noiembrie , 2012

Cornelia Negruţ, candidatul USL pentru colegiul 6, zona Sighet

Cornelia Negruţ (USL) este candidatul propus de conducerea centrală a Uniunii Social-Liberale pentru Colegiul 6 de Deputaţi Maramureş, zona Sighet. Cornelia Negruţ activează, de mai bine de două decenii, atât în viaţa politică, cât şi în cea administrativă a judeţului, fiind un nume de rezonanţă la nivel de Maramureş.

Activitatea profesională a început-o în 1984, ca economist la Departamentul de Comerţ intern şi schimb internaţional de mărfuri, în cadrul UJECOOP Maramureş. Între 1989 şi 1992 a fost angajată a Oficiului Judeţean de Tursim, iar între 1992 şi 2000 a lucrat la Biroul Vamal Baia Mare, având iniţial funcţia de controlor vamal, iar apoi pe cea de şef birou. Între anii 2000 - 2001 a fost numită director general adjunct la Direcţia Generală a Vămilor, Direcţia de Supraveghere şi Control Vamal Bucureşti.

 

Cornelia Negruţ (USL) a fost numită vicepreşedinte AVAS la propunerea ministrului Daniel Constantin

 

În anul 2002, Cornelia Negruţ a revenit în Baia Mare, ca şef Birou Vamal de Control şi Vămuire. În intervalul 2005 - 2009, Cornelia Negruţ a deţinut funcţia de director general al SC Flora Internaţional Voluntari, Ilfov, unde s-a ocupat cu importul şi distribuţia florilor, plantelor şi accesoriilor florale, iar între 2009 - 2012 a deţinut funcţia de director general al Flora Market Style Baia Mare.

La sfârşitul lunii august 2012 a fost numită vicepreşedinte al Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Absolventă a Facultăţii de Comerţ – Academia de Studii Economice Bucureşti, Cornelia Negruţ are un masterat în Puterea Executivă şi Administraţia Publică, obţinut la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative şi doi ani de doctorat la Facultatea de Administraţie Publică Bucureşti. Cornelia Negruţ activează în viaţa politică din 1990, când a devenit membru PNL, formaţiune pe care a părăsit-o în 2010. De la începutul anului 2011, a fost numită de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, în funcţia de preşedinte interimar al PC Maramureş, organizaţie pe care a reclădit-o din temelii.

Între 2008 şi 2010 a activat în Consiliul Local Baia Mare. Cornelia Negruţ a acumulat o bogată activitate administrativă şi politică de-a lungul timpului, iar motivul pentru care a ales să reprezinte Sighetul în Parlamentul României se datorează şi bunei colaborări pe care candidatul propus de USL o are cu primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, reprezentantul USL, Ovidiu Nemeş.

Cornelia Negruţ (USL) vorbeşte şi despre relaţia foarte bună pe care o are cu candidatul Uniunii Social-Liberale pentru Colegiul 3 de Senat, ministrul pentru Dialog Social, Liviu Marian Pop. „Împreună cu domnul ministru vom reda Maramureşului de Nord locul pe care îl merită la nivel naţional. Doar prin muncă de echipă vom dovedi că judeţul nostru nu este doar locul unde se agaţă harta în cui, ci este chiar «fruntea României». Vom duce proiectele Maramureşului Istoric către capitală, iar de la Guvern vom atrage fonduri pentru comunităţile acestei zone. În colaborare cu primarii, vom rezolva problemele de infrastructură, problemele sociale, nevoile existente în fiecare localitate’’, a declarat candidatul Colegiului 6 de Deputaţi, zona Sighet, Cornelia Negruţ.

 

„Maramureşul Istoric va fi promovat în Parlament de echipa USL’’

 

„Am decis să candidez pentru Colegiul 6 de Deputaţi, zona Sighet, deoarece consider că această minunată zonă a judeţului nostru nu a beneficiat de promovarea necesară în capitala ţării. Sighetul este al doilea municipiu al Maramureşului şi, din păcate, parlamentarii care ne-au reprezentat până acum nu au făcut lobby-ul suficient la ministere pentru a aduce fondurile necesare. În virtutea bunei colaborări pe care o am cu primarul municipiului Sighetu Marmaţiei, Ovidiu Nemeş, precum şi cu parlamentarii zonei, am convingerea că vom putea demara proiecte importante care să confere Maramureşului istoric, locul pe care îl merită pe harta ţării. În perioada de precampanie am avut întâlniri cu cu sighetenii, am încerca să discut cu fiecare locuitor din acest colegiu şi să aflu care sunt problemele lor. În campania electorală voi continua discuţiile şi întâlnirile cu alegătorii, voi nota şi voi duce în capitală toate cerinţele acestei zone. Doresc să ajung în Parlamentul României nu pentru a dormi în bancă şi a încasa indemnizaţia lunară, aşa cum, din păcate, fac mulţi dintre parlamentari, ci pentru a face auzit glasul cetăţenilor din Colegiul Sighet, pe care voi avea onoarea să-i reprezint în forul central’’.

Cornelia Negruţ (USL)

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.