• Facebook
  • Rss Feed
2°C la Baia Mare
Astăzi este Miercuri , 17 Iulie 2024

Curs valutar

Euro Euro
4.5680 RON
Dolar american Dolar american
4.0093 RON
Lira sterlină Lira sterlină
5.1744 RON
Forint unguresc Forint unguresc
1.4823 RON

Newsletter

Ultimele comentarii

Luni , 23 Iulie , 2012

Cora lansează cardul de credit co-brand

Cora România şi UniCredit Ţiriac Bank au deschis Punctul de Beneficii în toate hipermarketurile Cora, unde oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produse din magazine prin credite de consum, precum şi de a opta pentru carduri de credit Cora - UniCredit Ţiriac Bank, sub sigla MasterCard şi carduri de fidelitate Cora.

 

Odată cu deschiderea Punctului de Beneficii, a fost lansat cardul de credit co-brand Cora - UniCredit Ţiriac Bank, sub sigla MasterCard, prin care clienţii pot face cumpărături la Cora, cumpărături la comercianţi din afara Cora, plăţi online, retrageri de numerar sau plata facturilor de utilităţi la ATM-urile UniCredit Ţiriac Bank. Acest nou instrument de plată poate fi achiziţionat exclusiv în cadrul Punctului de Beneficii de la Cora.

Beneficiul major pe care îl aduce cardul de credit co-brand Cora este Programul Plata în Rate, care se desfăşoară exclusiv în magazinele Cora. 

Astfel, clientul are libertatea de a decide modalitatea în care îşi plăştete fiecare cumpărătură efectuată în Cora:

1. Printr-o singură rată, cu dobândă zero, în situaţia în care clientul plăteşte contravaloarea cumpărăturii până la data scadentă.

2. Prin intermediul a 2 până la 12 rate lunare cu dobândă zero, opţiunea fiind valabilă numai în cadrul unor campanii promoţionale anunţate în magazinele Cora şi pe website-urile şi în condiţiile menţionate în respectivele campanii.

În plus, clientul are opţiunea de a plăti o sumă minimă a tranzacţiei cu dobânda preferenţială (5% din creditul utilizat + 100% dobânzi + 100% comisioane + 100% rate).

 

La casele de marcat special semnalizate în cadrul hipermarketurilor Cora şi echipate cu terminale UniCredit Ţiriac Bank, clienţii pot alege chiar în momentul tranzacţiei una dintre opţiunile de plata special concepute pentru cumpărături avantajoase. Cardul de credit co-brand are inscripţionat pe spate codul de bare corespunzător Programului de Fidelitate Cora. Folosind acest card la Cora, clienţii acumulează hiperpuncte pe care le pot transforma în bonuri de cumpărături şi cadouri şi pot primi, de asemenea, tichete Cora.

În acelaşi timp, vor fi la dispoziţia clienţilor Cora în cadrul Punctului de Beneficii şi produse de creditare de consum, cu aprobare pe loc, având ca principale beneficii o dobândă fixă pe toată perioada creditului, simplitate în acordare şi asigurare de viaţă opţională.

 

Produsele de creditare de tipul creditelor de consum se regăsesc sub 4 forme:

- Mr. Turbo – creditul cu aprobare pe loc.

- Creditul Jumbo – valoarea maximă ce se poate acorda fiind de 30.000 lei.

- Rate fără dobândă – poţi cumpăra bunuri în valoare de până la 10.000 lei şi le plăteşti în 20 sau 30 de rate fixe.

- 3 luni graţie - cumperi acum şi plăteşti peste 3 luni (fără dobândă şi 3 luni amânare).

 

Detalii despre cardul cora - UniCredit Ţiriac Bank

 

Limitele de credit stabilite pentru cardul co-brand se calculează în funcţie de venitul disponibil al clienţilor, fiind de minimum 700 lei şi maximum 17.500 lei. Venitul minim acceptat este de 600 lei, iar pentru a fi eligibili, clienţii trebuie să aibă vârste între 20 şi 70 de ani.

Documentaţia necesară solicitării unui card de credit co-brand Cora - UniCredit Ţiriac Bank constă în copia actului de identitate, adeverinţa de venit şi fişa fiscală. În cazul pensionarilor, este nevoie de copia actului de identitate, decizia de pensionare şi talonul de pensie.

Clienţii pot beneficia de o perioadă de graţie de până la 50 de zile pentru tranzacţiile efectuate în rate în hipermarket-urile Cora.

 

Dobânda pentru acest card este diferită, în funcţie de tipul tranzacţiei efectuate de client:

a) 0% pentru tranzacţiile în rate efectuate la terminalele UniCredit Ţiriac Bank din magazinele Cora, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) fiind de 2,98%;

b) 21,46% (ROBOR 6 luni+ marja băncii) pentru tranzacţii efectuate la terminalele UniCredit Ţiriac Bank din magazinele Cora; DAE este de 27,33% ;

c) 28,46 % (ROBOR 6 luni+ marja băncii) pentru tranzacţiile efectuate la alţi comercianţi sau la terminalele altor bănci din magazinele Cora, precum şi pentru retrageri de numerar; DAE este 36,34%.

 

Taxa anuală pentru cardul co-brand Cora este de 50 lei, iar taxa de emitere de 35 de lei.

 

„Punctul de Beneficii, noul concept pe care îl lansăm alături de parteneri de nădejde, cărora le mulţumim, îmbogăţeşte serviciile pe care clienţii noştri fideli le-au accesat până acum: produse şi servicii inovatoare, care îi ajută să cumpere mai uşor şi în condiţii mai avantajoase ceea ce îşi doresc. Este etapa de maturitate a programului nostru de fidelitate, modul în care mulţumim clienţilor pentru încrederea pe care o au în noi” - Thierry Destailleur, Director General de Exploatare, Cora România.

 

„Dorim să le mulţumim partenerilor noştri, Cora şi MasterCard, pentru că ne-au fost alături în realizarea acestui produs bancar foarte util şi foarte avantajos, în special pentru clienţii fideli ai hipermarket-urilor Cora. Utilizat corect, acest instrument de plată le pune la dispoziţie resursele financiare de care au nevoie, atunci când au nevoie” - Bogdan Spuză, Director Marketing & Segmente Retail, UniCredit Tiriac Bank.

 

„Beneficiile pe cardurile co-branded sunt o soluţie eficientă pentru fidelizarea clienţilor, atât din perspectiva băncii care emite cardurile, cât şi a comerciantului partener. Pe lângă faptul că pune la dispoziţia clienţilor fideli ai Cora o linie de credit, cardul emis de UniCredit Ţiriac Bank, în parteneriat cu hipermarket-ul Cora, sub sigla MasterCard, valorifică într-un mod foarte avantajos HiperPunctele pe care clienţii le acumulează la cumpărături şi aduce, suplimentar, posibilitatea de plată în rate” - Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.